Cazul Vânătoru. Gafă uriașă a PNL la Buzău! Vezi, aici, ultimele evenimente

„Nu exagerez, sunt șocat de demiterea lui Vânătoru”. E declarația cea mai dură referitoare la anunțul înlocuirii cercetătorului buzoian Costel Vânătoru.

Îi aparține lui Dănuț Păle, deputat PSD și vicepreședinte la Comisia de Agricultură.

„I-am dat SMS ministrului Agriculturii, în care i-am spus că e o crimă ce a făcut. Pentru agricultura românească și Banca de Gene. Îmi apare că a citit SMS-ul, dar nu mi-a răspuns încă. E o mare eroare a ministrului și a PNL. Îi va costa. Eu sper că Dumnezeu le va lumina mintea și vor repara greșeala făcută”, a adăugat Dănuț Păle.

Păle și Toma, azi în conferința PSD

„Nu există un alt specialist în țară mai bun decât dnul Vânătoru. De ce să-l demiți ? Dânsul n-are nicio treabă cu politica, n-a fost, nu e și nu va fi membru la niciun partid. E cercetător, și-a dedicat viața acestei științe. E o decizie de neînțeles și o lovitură dată unei idei bune de dezvoltare a acestei țări”, a spus și primarul C-tin Toma.

Gafă uriașă a PNL la Buzău!

Deși n-o pot spune public, șefii PNL de la Buzău sunt la rându-le contrariați de gafa care s-a făcut la centru.

„Eu nu știu nimic. Am citit și eu aseară în presa locală. Nu mi s-a cerut părerea, întrebați-l pe ministru de ce a decis așa. Am un mare respect pentru dnul Vânătoru, când m-am întâlnit cu dânsul l-am felicitat pentru ideea și reușita înființării Băncii de Gene la Buzău”, a spus Romanescu, asaltat la conferința de presă de întrebările ziariștilor locali.

Oale sparte în capul lui Romanescu. Un sfat. Luați imediat mașina și plecați la București să reparați greșeala.

Cum s-a ajuns la gafă

Ministrul PNL al Agriculturii a căutat să-l demită pe directorul AFIR, Ionuț Chesnoiu. Ca să-l zboare din post, trebuia să-l mute undeva prin țară. Numai că ministrul Agriculturii, Adrian Oros, din amatorism, l-a trimis taman la Buzău, la Banca de Gene. „Am vorbit cu dnul Chesnoiu, nici dânsul nu vrea să vină la Buzău. Are altă specializare, ce să caute la Banca de Gene, unde e o chestie științifică ? Nebunie totală”, a precizat Păle.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

10 comentarii la „Cazul Vânătoru. Gafă uriașă a PNL la Buzău! Vezi, aici, ultimele evenimente

 • Tăvălugul, ăsta este principiul PNL. In cateva luni, pana la locale, cel putin la Buzau liberalii o sa piarda mult din electorat. Vrem idei constructive, nu păguboase.

 • Asa isi iau ei tara inapoi, ce sa-i faci!

 • Chiar dacă e condus de un lumpen, PNL are în intestine foamea afaceriștilor de câștiguri mari și facile. Unii așa zis liberali au pus geana nu numai pe genetica lui Vânătoru care li s-a părut lor prea simpatizat de Petre Daea și de Toma, ci și pe sistemul de medicină de urgență fondat de Raed Arafat. Aceste activități bugetare sunt văzute și vânate de voracea clientelă liberală ca privatizabile pentru ei. De aceea a ajuns să fie vânat însuși Vânătoru!!!

 • Vanatoru nici nu avea ce cauta pe postul ala, are 0 experienta in administratie si management.
  A fost pus acolo doar pe pile, cunostinte relatii politice ca sa aiba un post mai bine platit.
  La seminte s-o pricepe, dar de la seminte la administratie si management e drum lung.
  Un sef de institutie trebuie sa fie specializat pe administratie si management, nu pe seminte. Ca pozitia de sef e sa administrezi si manageriezi banii si activele, nu sa numeri seminte.

  Pale habar nu are ce vorbeste, gandeste precum Gheorghe la poarta de la ulita din sat, ca doar aia au impresia ca daca esti jucator de fotbal cunoscut inseamna ca dupa ce nu te mai vrea nimeni intr-o echipa (ca ti-a trecut vremea) trebuie sa primesti cadou pe mana managementul echipei nationale.

 • Și uite așa ciuma roșie este surclasată de o ciumă bubonică proaspăt instalată la butoane. Rușine PeNeLehamite!

 • Asa a gandit PNL mereu. O sa vedeti si alte „minuni” pana la locale. Cel mai prost le-a mers romanilor cu dreapta la guvernare.Sunt ca termitele, in urma lor potopul.O sa oftam dupa un primar ca Don Toma.

 • Cred ca politicienii astia isi mai doresc vre-o revolutie. Sa-i fereasca Dumnezeu

 • Stie cineva unde este aceasta Banca de gene ???

 • Sunteti socati? Sa vedeti cand va treziti din bautura!

  Autorul ar trebui sa posteze si anuntul Ministerului Agriculturii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.