Slider

Cazuri noi. Un bebeluș și un puști de 14 de ani

După o zi de pauză (marți, fără niciun caz), DSP Buzău a anunțat azi că trei teste au ieșit pozitive.

Două dintre ele sunt ale unor minori. Un sugar de 9 luni și un puști de 14 ani.

Cu aceste cazuri noi, la Buzău s-a trecut de cifra rotundă de 200 de infectați cu Covid-19.

CAZUL 199: pacient sex masculin, 9 luni, domiciliat în municipiul Buzău, internat la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic. Sugarul a fost transferat la Spitalul ”Victor Babeș” din București.

CAZUL 200: pacient sex masculin, 14 ani, contact direct (fiul) cu cazul 198 (cazul 198: pacient sex masculin, 37 de ani, domiciliat în Râmnicu Sărat, internat la Secția Pnemoftiziologie a Spitalului Județean de Urgență Buzău (izolat), simptomatic).

CAZUL 201: pacient sex masculin, 65 de ani, contact direct (fiul) cu cazul 190 (cazul 190: pacient sex feminin, 84 ani, testată în domiciliu, ușor simptomatică, contact direct cu cazul 161- pacient sex feminin, 54 de ani, personal medical Secția ORL a SJU Buzău, internată și diagnosticată la Spitalul V. Babeș din București).

  • Cazurile 200 și 201 au fost internate la Spitalul Municipal Rm. Sărat. Ancheta epidemiologică este în desfășurare.

În jud. Buzău au mai rămas doar 27 persoane în carantină (hotel). În schimb, 1630 de buzoieni, întorși din străinătate, sunt izolați la domiciliu.
105 din cei 201 buzoieni cu test pozitiv au fost declarați vindecați și externați.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

3 comentarii la „Cazuri noi. Un bebeluș și un puști de 14 de ani

  • In ritmul asta ,la sfarsitul luni o sa depasim Suceava.

  • Eu zic așa, ca să scăpăm, trebuie să ne mutăm cu toții, ăștia încă neinfectații, în județul Brăila că ăia încă stau bine, cu toate că lucrurile încep să o ia din loc și la ei, dar dacă ne grăbim, poate mai apucăm…

  • Asta in conditiile in care testele sunt la Cantacuzino, pt ca muierilor de la DSP Buzau le-a fost lene sa mai ceara kit-uri PSR! Rusine, ati obosit deja?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.