Ce a făcut azi C-tin Ionescu cu indemnizația de consilier local

Gest umanitar făcut azi de C-tin Ionescu – consilier local Pro România.

Acesta a decis azi să cumpere măști de protecție din indemnizația de consilier local. O parte le-a donat Spitalului CFR, alta a donat-o cetățenilor aflați în Piața Centrală.

„Ne facem bine, împreuna ! Indemnizația de consilier local am folosit-o pentru a cumpara măști de protecție. O parte am donat-o cadrelor medicale de la Spitalul CFR Buzău, iar o parte am distribuit-o buzoienilor pe strada. Stăm acasă!”, a postat C-tin Ionescu pe contul său de facebook.

C-tin Ionescu, alături de Ion Barbu, a trecut recent de la PNL la Pro România.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Ce a făcut azi C-tin Ionescu cu indemnizația de consilier local

 • NU-MI PLACE DE EL ,SPER SA SCAPAM DE EL DE LA COMP. DE APA .

  Răspunde
 • Cât este indemnizația de consilier? Cât a cheltuit Bebe pe materialele de protecție?
  Din salariul de la CAB nu a făcut cheltuieli pentru alții…
  Bine că a chemat presa, puțină campanie electorală nu strică.

  Răspunde
 • Dacă faci un astfel de gest, cum e cel cu măștile, fă-l pe ascuns, nu așa, cu poze, acum nu știu cine o să-l creadă că a fost, așa, un gest bun, pare cu tentă electorală, să dea bine la „votangii”.
  Bine, că și „votangii”… vai de capul lor, mare greșeală că s-a dat drept de vot tuturor, trebuia dat un test de inteligență înainte, că uite unde am ajuns de la Revoluție din cauza votangiilor care se vând pe o sticlă de ulei…

  Răspunde
 • Mai lăsați-ne cu tâmpeniile astea și spuneți clar cum se omoară în spitale oamenii ce sunt considerați de doctori paliativi deși sunt bine, dați cazurile din Italia unde familiile și.au luat bolnavii acasă și s-au vindecat, cum doctorii dau morfina și lasă oamenii sa moară…fiți reporteri adevărați și săpați puțin mai adânc.

  Răspunde
 • O întrebare pentru organele abilitate: Ce avea Bebe scris in declarație de s-a plimbat teleleu prin tot orașul?

  Răspunde
 • Gesturi propagandistice cu scop electoral, pentru că au cu cine. Dacă mai mulți cetățeni ar fi înțeles jocul, i-ar fi refuzat și circul înceta. E nevoie de o minimă cultură și educație civică. În Roma antică nu aveau drept de vot decât locuitorii care obțineau titlul de cetățean: „ Civis romanus sum!”(Sunt cetățean roman), iar cetățean cu drept de vot pentru Senatul Roman devenea numai cine plătea taxe, cine satisfăcea serviciul militar și contribuia la bunul mers al treburilor publice în cetate. Cine nu îndeplinea aceste condiții era lăsat „extra muros” în afara zidurilor cetății.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.