Ce-a făcut primarul după această critică!

„Degeaba ați pus avionul, dacă blocul ăla mare de la intrare în Buzău dinspre Mărăcineni tot așa urât a rămas”.

Așa a fost sfichiuit primarul înainte, în timpul și după montarea avionului de la rond.

Critica (deși pe undeva nedreaptă, întrucât blocul nu-i al primăriei, ci al locatarilor) va avea totuși consecințe pozitive. Căci Toma a acționat.

„Am fost personal acolo și i-am rugat pe toți locatarii să vină la o discuție cu mine. A fost practic o Adunare Generală. Sper că i-am convins pe toți și că la această oră domnul președinte al Asociației de Proprietari a strâns toate semnăturile necesare pentru demararea proiectului cu fonduri europene de izolare și înfrumusețare a blocului”, a anunțat Toma la Campus TV.

În acest moment în Buzău se izolează șapte blocuri (Filipescu și Gerom 2 sunt aproape gata), iar alte șapte urmează în scurt timp – CLICK AICI pt. a vedea exact care.

Blocul „urât” de la Dealul Mare va fi prins în următoarea tranșă și se va face anul viitor.

Ce s-a întâmplat la cel mai înalt bloc din oraș!

Blocul din fotografia de mai sus e cel mai înalt din Buzău. Are 13 etaje și e poziționat în bariera Ploiești. Știți de ce nu s-a izolat și înfrumusețat ? Pentru că un locatar n-a vrut să semneze! Așa că domnule primar, dacă aveți putere de convingere, vă rugăm ca în zilele următoare să bateți și acolo la ușă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ce-a făcut primarul după această critică!

  • La un avion asa de ‘frumos’ si un bloc atat de hidos, se potriveste proverbul care spune: chelului,tichie de margaritar ii lipseste! Poate ca Toma o sa foloseasca avionul cand ‘isi va lua zborul ‘ de la primarie.Pana atunci poate face si un aeroport in zona.Ca deh,el…….poate orice pe banii nostri.

  • Oradea este de departe orasul cu cea mai rapida dezvoltare, pe fonduri europene, din Romania. O placere sa-l vizitezi. Asa ca, Tomita, bravo tie ! Asteptam accesarea de fonduri europene si pe alte proiecte… Poate ca nu ar fi o idee rea sa se acorde ceva stimulente/ bonusuri angajatilor primariei care gestioneaza aceste dosare…. De, zic si eu, asa, ca opinia publica…
    Tereaca….daca te fortezi un pic se pare ca poti scrie si materiale oarecum neutre (politic).

  • Antiterecux ,poate nu stii sau daca nu stii o sa-ti spun eu : toti oamenii capabili din Primarie au plecat fiind inlocuiti de ” YesMan ” incapabili din punct de vedere profesional si ca o coincidenta la fel se intampla si la Compania de Apa odata cu venirea noului Manager 🙂 o zi buna Domnule Tereaca sper sa nu-mi stergi comentariul !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.