Ce a făcut proprietarul după reclamație + anunțul primarului

Așa arăta săptămâna trecută (vezi foto mai sus) „cașcarabeta” reclamată de un „binevoitor” primarului Buzăului.

Așa arată (vezi foto mai jos) azi terasa blocului din centru.

După cum se poate observa, nea Stelu, proprietarul, a demontat-o. Deși a susținut că terasa blocului îi aparține, și că are acte pe ea, probabil că proprietarul a decis că n-are nevoie de bătaie la cap și a demontat magazia.

Cronologie

A) Reclamația. „Oare proprietarul care și-a făcut pe terasă construcția din imagine are autorizație? Chiar nu se poate face nimic ca acest individ să nu ne mai ,,zgâriie” retina cu așa ceva chiar în Piața Daciei, la un pas de Primărie?” – e mesajul însoțit de foto adresat primarului.

B) Răspunsul primarului. „Cele sesizate de dvs. în recalamție se confirmă. S-a constatat încălcarea Hotărârii de Consiliu Local (nr. 326/2017, art.2, lit.j) pentru care proprietarul imobilului a fost sancționat. Masura complementară este de desființare a construcției în termen de 14 zile. Vă multumesc!”.

C) Proprietarul a demontat magazia, după ce a plasat următorul comentariu: „Aspectul e urât într-adevăr, dar este în ton cu tot Buzăul și nu aș avea timp să enumăr toate urâțeniile din oraș făcute cu aprobarea primăriei

loading...

4 comentarii la „Ce a făcut proprietarul după reclamație + anunțul primarului

 • IA INTREBATI PE DOM Primar la cate din lucrarile din oras are autorizatii de construire ???
  ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  Răspunde
 • Foarte frumos din partea dansului, ca a inteles ideea si a tinut cont de bunul gust si opinia celorlalti.
  Bravo !

  Răspunde
 • Gata? Ne-am liniștit? Bine că s-a rezolvat și această „problemă” din orașul nostru. Ce urmează?

  Răspunde
 • Evident că acest proprietar nu putea fi tolerat cu panarama aia a lui pe balcon şi mai ales într-o zonă atât de circulată cum e Piaţa Daciei. Dacă a fost înţelegător şi a demolat-o, a fost pentru că n-a avut încotro, nu era după el.
  Însă, pe undeva, ARE ŞI EL DREPTATE ! În Buzăul nostru, din păcate, se găsesc mult mai multe asemenea ţigănii care poluează vizual vederea oricărui buzoian serios şi cu gusturi bune (sau cel puţin NORMALE) atunci când vine vorba de mediul ambiant în care trăieşte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.