Ce a făcut un buzoian după ce a stat degeaba la UPU o oră și jumătate! „Incredibil dar adevărat! Am fost primit și tratat în 5 minute! Buzoienii trebuie să știe asta”

Pentru mulți buzoieni această informație poate fi extrem de utilă. Mai ales la necaz, atunci când au nevoie de ajutor medical specializat.

Iată ce ne-a scris în această dimineață un cititor care a mers și a așteptat aseară la UPU o oră și jumătate.

Apoi, i-a venit o idee:

Aseară, am ajuns cu soția, care a avea o plagă tăiată la mîna stîngă (destul de severă) și am așteptat o oră și jumătate ca să fie consultată și tratată. După această așteptare, timp în care au existat alte priorități, inclusiv un accident rutier, am realizat că în Buzău există și spitalul CFR. Am plecat de la UPU, ne-am dus la CFR, unde, spre surprinderea nostră, am fost primiți în cabinet după cinci minute. Soția mea a primit toate îngrijirile necesare (sutură și pansament) și într-o jumătate de oră am plecat acasă….Incredibil, dar adevarat! Cred că ar trebui răspândită informația că Buzăul are doua secții, ambele dotate, care pot primi la orice oră urgențele minore și, în anumite cazuri, și majore.

Pornind de la mesajul cititorului reporterul a încercat să verifice informația dacă măcar urgențele minore pot fi rezolvate la Spitalul CFR. După un telefon la spitalul din Buzău, un altul la spitalul-mamă de la Galați (Spitalul General Căi – Ferate Galați), reporterul a ajuns la managerul Carmen Șerbănescu.

„Da, noi avem în permanență un medic de gardă, medic însă pentru o anumită specialitate. Medicină internă, chirurgie, ortopedie, etc. Dar avem și echipă permanentă de asistenți medicali, competenți, care pot ajuta pacienții în cazul în care afecțiunea este una minoră”.

În concluzie, atunci când afecțiunea e una minoră, iar la UPU există cazuri mult mai grave, spitalul CFR de pe Bd. Republicii poate fi o soluție. Mai ales dacă medicul de gardă are și competențe legate de „durerea” dvs.

Specialități medicale:

SPITAL CFR

Chirurgie Generală

Ortopedie și Traumatologie

ORL


AMBULATORIU CFR

Chirurgie Generală

Medicină Internă

Ortopedie și Traumatologie

ORL

Oftalmologie

Neurologie

Psihiatrie

Recuperare, medicină fizică și balneologie

Laborator radiologie

Laborator analize medicale

Citește și articolul: Zoican, două vești bune de la UPU, cea mai grea secție din Spitalul Județean. 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Ce a făcut un buzoian după ce a stat degeaba la UPU o oră și jumătate! „Incredibil dar adevărat! Am fost primit și tratat în 5 minute! Buzoienii trebuie să știe asta”

 • Asa este, eu am stat pe la upu doua zile ca sa fiu taiata la partea inghinala pentru un.fir de par, cei drept eram destul de grav, si m.am dus la Cfr si domnul dr Ciobotariu imediat m a si bagat in operatie… e diferenta foarte mare fata de ce este la spitalul judetean… Felicitari personalui de acolo..

 • Sa-i trimiteti articolul si domnului Zoican, caruia ii scriati ode acum cateva zile!

 • Spitalul are sectie si de medicina interna

 • Da.Așa este.Fotografia este concludentă că nu era aglomerație mare.Din nefericire am fost aseară la UPU Sp.J.Buzău unde pacienții au fost tratați cu foarte mare indiferență.Am reușit să plec după amiază a doua zi pentru că am pierdut toate răbdările…
  Ce va fi când începe iarna sau sărbătorile de iarnă nu vreau să mă gândesc.Să le dea Dumnezeu sănătate la buzoieni!

 • Bravo!Am fost și eu cu mama mea și a fost tratata exemplar.Le mulțumesc din suflet!

 • În data de 25.10.2017,am fost împreună cu fiul meu în vârstă de 12 ani la UPU,pentru o entorsă.La ora:14.15,am prezentat la fişier certificatul de naştere al copilului,mi s-a spus sa aştept….Am aşteptat….mult si bine,adică până la ora 16.30.Nu era aglomerat,doua persoane pentru ortopedie si alte trei care au venit între timp..Ni s-a spus de la fişier ca nu are brancardier pt ortopedie.
  Atunci noroc,deoarece a venit o doamnă cu dureri groaznice de genunchi(urla si plângea de durere).
  Într-un final am ajuns la ortopedie unde am stat pană la ora:21.40.
  În acea seară la ortopedie a intrat de gardă domnul Dr.Porumb Dragoş.Totul s-a rezolvat când a intrat dânsul în tură.
  La UPU în acea seara nu a fost brancardier pt ortopedie,deoarece acel tip zis brancardier a venit la job sub influența alcolului şi a fost trimis acasă.Oamenii care aşteptau la ortopedie a remarcat ca acel tip este beat…Am aflat ca a fost trimis acasă de la gipsar vorbea cu o tipă(sigur era infirmieră după ținută)care aduseseră un pacient.
  Deci am stat peste 7h.pentru o entorsă.
  Acesta este Spitalul Județean.
  Pentru ce plătim la sănătate?
  Când eram programată la RMN peste 2 ani?Iar cu bani mi s-a facut a doua zi.
  Nu este Clinică Privată.
  Cine este de vină?
  Sistemul…

 • Pingback:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.