Ce-a fost cu Toma azi ? Atitudine ciudată. Niciodată n-a mai făcut asta!

Atitudine ciudată adoptată azi de primarul C-tin Toma față de Emanoil Neagu.

Unde până acum relațiile erau reci (chiar și în urmă cu câteva zile Toma l-a atacat pe Neagu în privința Companiei de Apă), astăzi primarul Buzăului a trimis bezele înspre șeful CJ Buzău.

„Gândim la fel, simțim la fel, cred că până la urmă o să ne și luăm”, a spus Toma în conferința de presă, făcând asistența să izbucnească în râs.


„Bravo, mi-a plăcut asta, ai fost tare. Bate palma cu mine”, a sărit Neagu de la locul lui, întizând mâna către Toma, peste capul lui Ciolacu.

Și asta nu a fost tot. După câteva minute când s-a pus problema ca PSD Buzău să aibă un vicepreședinte la nivel național, Toma nu s-a sfiit să-l propună pe Neagu pentru această poziție.

La finalul conferinței, ziariștii l-au întrebat în glumă pe Ciolacu, dacă nu cumva primarului Toma i s-a pus ceva în paharul cu apă.

„Nu, nu i-am dat nimic. Dar așa se întâmplă de fiecare dată când mă așez între ei. Problemele apar după ce plec”, a răspuns Ciolacu cu umor.


„Nu , n-am consumat nimic, dacă la asta vă referiți. Sunt într-o zi mai bună, sunt odihnit, am venit după câteva zile de vacanță, mai ușoare”, a explicat Toma.

Toată această întâmplare e posibil să fie efectul unui succes repurtat de Toma în războiul purtat pentru preluarea controlului asupra Companiei de Apă. Rămâne să vedem ce se va întâmpla în zilele următoare.

loading...

9 comentarii la „Ce-a fost cu Toma azi ? Atitudine ciudată. Niciodată n-a mai făcut asta!

 • Sunati-l pe Tescaru, vedeți cum se simte,ce crede ca urmează,ce ii spun „astrele” din PSD si veți înțelege .

 • Eu zic sa infiintam alta Primarie

 • Pingback:

 • „Lupul” PSD-ist imbracat in „blana de oaie”? Deh,….”sangele apa nu se face” ? Sau …”fa-te frate cu dracu pana treci puntea”?Eu as miza pe „grupa sangvina…..de partid”.Ca doar nu o fi ca in Caragiale:”….pupat piata independentei….”.Ar fi ridicol!

 • Pingback:

 • NOUA DREAPTA LA PRIMARIE …!!! NIMIC FARA DUMNEZEU !!!

 • PSD-ul ……………” a dat bani la oameni ” …………. a ” MARIT ”
  pensiile … LIVIU DRAGNEA PREMIER …….. VICTOR TOMFA GUNOIER … !!!!!!

 • Întotdeauna m-am bucurat când cei de la putere și-au dat mâna și au hotărât să meargă împreună mai departe .Pentru că pe timp de pace ,altfel se văd lucrurile ,problemele sunt mai ușor și sigur de rezolvat ,iar noi ,cetățenii avem mai mult de câștigat .

 • Sa vezi parcare pentru prefectura pe bulevard acum aprobata de primărie. … Jenant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.