Ce-a fost în capul tânărului teribilist ? A intrat cu viteză direct în autobuz!

Un tânăr de 25 de ani s-a aflat la volanul Golfului care a intrat în plin în autobuz.

Conform martorilor tânărul șofer a venit cu viteză mare dinspre str. Gen. Gr. Baștan și a pătruns în intersecția cu Bd. Stadionului de parcă el ar fi avut singura mașină din oraș.

Ghinionul său e că tocmai atunci trecea pe Bd. Stadionului, pe drumul cu prioritate un autobuz.

„Mă credeți că nici nu l-am văzut când a venit din spate. Avea viteză foarte mare. A pătruns în intersecție ca și cum era la raliu și el ar fi avut prioritate. Autobuzul l-a luat în plin. S-au ciocnit la 90 de grade”, ne-a spus șoferul unui autoturism care oprise regulamentar la stop, la intersecția dintre str. Gen. Gr. Baștan cu Stadionului.


„Da, avea viteză. Neatenție, lipsă de experiență și viteză. Șoferul de pe autobuz l-a văzut târziu, n-a apucat să pună frână, doar a tras stânga de volan. Autobuzul a lovit Golful în portieră. Dacă punea puțină frână poate îl evita”, ne-a declarat un al doilea martor ocular.

Dacă șoferul care oprise la stop conducea o mașină de Ialomița, tânărul din Golf era din Buzău și, în mod normal, ar fi trebuit să cunoască bine această intersecție.

De aceea e ciudat faptul că n-a oprit, ci dimpotrivă a încercat să ajungă pe partea cealaltă înspre strada Oltului!

Pentru scoaterea din mașină a șoferului teribilist a fost nevoie ca pompierii de la descarcerare să taie portiera din dreptul șoferului.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, atât șoferul cât și ceilalți doi pasageri din VW, un băiat de 17 ani și o fată de 16 ani, fiind răniți destul de ușor conform asistenților medicali.

Noroc a fost și că prin intersecție n-au trecut și alte mașini și mai ales că pe trotuarul din dreptul magazinului de pompe funebre, unde s-a oprit autoturismului, nu trecea nimeni.

Toată intersecția s-a umplut de cioburi de la parbrizele sparte ale autobuzului și autoturismului. Autobuzul a fost avariat serios la partea din față și vor trece câteva săptămâni până vor veni piesele din Olanda și va putea fi reparat.

loading...

3 comentarii la „Ce-a fost în capul tânărului teribilist ? A intrat cu viteză direct în autobuz!

  • Pe voi va intereseaza doar de pisele autobuzului. Dar de sofer , va doare in cot .

  • Domnule Tereaca nu prea are nici o logica articolul dvs. Parca e al unui copil de gradinita!!!!

  • Doar piesele autobuzului?Soferu’ e unchiul meu..de el va doare in cot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.