Ce a hotărât Inspectoratul Școlar Buzău. Ce școli rămân închise

Inspectoratul Școlar a analizat situația în privința cursurilor de mâine (vineri) din unitățile școlare din județul Buzău.

În general școlile se vor deschide, urmând ca elevii și profesorii să se prezinte la ore, în condițiile în care vântul s-a diminuat în intensitate.

Nu se vor face cursuri în mediul rural acolo unde există centrale pe lemne/GPL care nu pot funcționa fără energie electrică. Aceste cazuri vor fi monitorizate de directori, iar dacă până deseară alimentarea cu energie electrică nu va fi reluată vor fi informați elevii și cadrele didactice.

Centrală școală pe lemne

Vezi mai jos și ultima situație comunicată de Electrica Buzău cu localitățile din județ unde lucrătorii de la Electrica nu au reușit încă repunerea în funcțiune a instalațiilor electrice.

Ora 12.00:

Grebanu, Racoviteni, Valea Salciei, Podgoria, Rm. Sarat, Ramnicelu, Voietin, Puiesti, Boldu, Balta Alba, V. Ramnicului, Ziduri, Ghergheasa, Rusetu, Gl. Silistea, Pogoanele, Padina, C.A. Rosseti, Smeeni, Bradeanu, Robeasca, Sageata, Maracineni, Berca, Vernesti, Bisoca, Manzalesti, Lopatari, Vintila-Voda, Sarulesti, Ulmeni, Sahateni, Pietroasele, Merei, Tisau, Gl. Sarat, M. Banului, Costesti, Stalpu, Mihailesti, Tintesti.

Electrica Buzau informează că are 16 echipe pe teren care lucrează la remedierea problemelor cauzate de vânt.

Dumitru Constantin, Mărăcineni: „Noi, la școală, avem generator. Deci, nu sunt probleme”

UPDATE: S-au ridicat restricțiile de circulație pe toate drumurile naționale din jud. Buzău

Citește și:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.