Ce-a pățit deputatul Păle în gara CFR Buzău. „E bătaie de joc”

În condițiile codurilor portocalii de zăpadă, ger și viscol, deputatul PSD Buzău a ales să meargă zilele trecute la serviciul de la Parlament cu trenul.

Numai că experiența trăită și povestită azi reporterului buzoienii.ro n-a fost deloc una pozitivă.

„Aveam ședință importantă în Comisia de Agricultură la ora 01.00. Era musai să particip. M-am interesat aveam un tren rapid din gara Buzău la 09.36. Am ajuns la 09.08 și am întrebat la informații dacă rapidul de la Suceava are întârziere ca să știu ce am de făcut. Doamna de acolo mi-a răspuns că nu și să stau liniștit. Cu cinci minute însă înainte să vină trenul se anunță prin stație că trenul de la Suceava are 20 de minute întârziere. Zic, OK, nu-i mare bai. Între timp ajunge în gară și un tren privat de la Galați către București. Zic să nu mă sui în el, să dau banii pe bilet CFR-ului. Ăla pleacă, trec și cele 20 de minute de întârziere, dar trenul de Suceava tot nu vine. Mă mai învârt pe acolo, când la un moment dat văd pe panoul de afișaj trecut că trenul de Suceava are încă 50 de minute de întârziere. De astă dată, doamna de la informații nici n-a mai anunțat la stație. Normal că mi-a sărit țandăra. Asta e bătaie de joc. de ce nu mi-au spus de prima dată ? N-am ce face și mă arunc într-un tren personal. Care făcea trei ore până la București. Adio, comisie! Îi reproșez controlorului, când vine după bilet, ce am pățit. Iar el îmi zice că nu-i vina lor, de la CFR Călători, ci a altora, de la CFR Infrastructură, că sunt directori diferiți. De parcă pe mine, ca simplu călător, m-ar interesa cine e director și că sunt două structuri diferite”.

Până la urmă, Păle a reușit să ajungă la timp la comisie, dar nu cu trenul.

„Prin gară pe la Ulmeni m-a sunat Sebastian Radu să mă întrebe ce fac. I-am povestit și mi-a zis să mă dau jos la prima că e pe drum el cu mașina”.

Păle i-a mai povestit reporterului buzoienii.ro și că „nașul” s-a mirat tare când a dat de el. „N-am mai întâlnit așa ceva, parlamentar care să meargă cu trenul”.

Citește și articolul: Iată cât au costat copacii plantați în centrul Buzăului în locul celor tăiați. „Vă dăm prețul exact, pentru că s-au făcut multe exagerări”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce-a pățit deputatul Păle în gara CFR Buzău. „E bătaie de joc”

  • Să vadă și mai marii noștri cum călătoresc românii pe timp de iarnă .Și nu mai fac asemenea paradă în media .

  • Daca-i gluma-i,buna !!

  • Daca tăcea filozof rămânea!!
    Vedeți cum este cu capitalismul? Cum sa te sui intr-un tren capitalist, care merge la timp, nu întârzie, are si căldurică, chiar daca este la mana a iii-a, cu preț de clasa a ii-a. Ai vrut sa fii patriot, iubind o societate a statului care a fost devalizata zi de zi, începând cu 10 litri de motorina si terminând cu cumpărarea de pahare de cristal, de către un manager de renume, cred ca pe nume de Neculicioiu, era sa zic Nicolicea, alta podoaba.
    Apare o întrebare: cum ați decontat totusi călătoria pe socoteala altui coleg, mai pricopsit, care are automobil? Si, apropo, ce era pe ordinea zi a Comisiei pentru agricultura?

  • Ce ma bucur, cine-o fi adus cfr-ul in ultimul hal….sa mearga cum merita

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.