Ce a produs cel mai puternic incendiu de la Buzău. Iată și ce a ars

De la o presă de balotat hârtie a sărit scânteia ce a produs cel mai puternic incendiu de la Buzău din ultimii ani.

E concluzia la care au ajuns pompierii buzoieni după ce au cercetat curtea firmei MSD Buzău (specializată în colectarea deșeurilor) de la marginea cartierului Simileasca.

S-a aflat și ce a ars, provocând acel imens nor de fum: deșeuri de hârtie, cauciucuri, textile, plastic și mai multe utilaje.

Deocamdată, firma MSD nu a primit nicio amendă. Însă, pompierii vor iniția zilele viitoare un control complex, care s-ar putea lăsa cu sancțiuni.

De notat că firmele de colectare a deșeurilor nu trebuie, conform actualei legislații – să ceară autorizație privind securitatea la incendiu.

„La ce dezastru era în curtea aia, se putea întâmpla mai demult. Tot ce voiai și nu voiau găseai acolo, aruncate la grămadă. Poate după toată tărășenia șefii firmei vor fi mai precauți, iar pompierii vor face controale mai dese”, a scris un locatar din blocul vecin pe facebook.

Unii dintre cei care au avut de-a face cu firma MSD au reclamat haosul din interiorul curții. managerul firmei este Emilian Sandu

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ce a produs cel mai puternic incendiu de la Buzău. Iată și ce a ars

  • Auras, ne crezi prosti pe toți? Presa de balotat hârtie nu are Cum sa facă scântei! Focul a pornit de la ceva sudura …Și materiale depozitate deficitare. ..Dar așa e când avem niște pile….

  • Răspuns pt. anonim. Eu doar am preluat comunicatul pompierilor. Ce vină am eu ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.