Ce a răpus-o pe fata frumoasă

Era alintată de ziua ei. Primea mereu câte un buchet – cu atâtea fire – cât anii ei:
Din păcate, Elena Magdalena Zamfir nu va mai primi în luna mai și buchetul cu 22 de trandafiri.

Fata frumoasă din Mărăcineni (Căpățânești) s-a prăpădit ieri la spitalul din Buzău.

De la o răceală care i-ar fi afectat plămânii pe fondul unui organism slăbit de leucemie.

Ce dramă pentru familie și prietenii apropiați, care în loc s-o vadă mireasă și cu copilași, se pregătesc acum să-și ia adio:Citește și:

loading...

5 comentarii la „Ce a răpus-o pe fata frumoasă

 • Ba, baieti, nu mai mergeti la Judetean cand vedeti ca e ceva mai seriosi, in masina si fuga la Bucuresti. Nici acolo nu ai vreo garantie, dar aici ai garantia ca nu vor fi in stare sa faca nimic

  Răspunde
 • Să-i dea buchetul de 22 de fire la înmormântare, mai ales că este număr par

  Răspunde
 • Mike Dickson, jurnalistul care l-a făcut albie de porci pe Novak Djokovic pentru că nu s-a vaccinat, a murit subit acum câteva zile. Moartea sa a fost ținută destul de discretă, doar că, din nefericire pentru artizanii farsei Covid, individul era destul de cunoscut. În vârstă de doar 59 de ani, Dickson s-a prăbușit la Melbourne, unde se afla pentru a comenta Australian Open. Nici dacă ar fi fost aranjat evenimentul nu s-ar fi întâmplat așa!
  Încă o dovadă că în viața asta trebuie să ai puțină smerenie și să nu-ți mai bagi nasul în treburile celorlalți, mai ales atunci când e vorba de treburi atât de intime precum sănătatea. Pus în fața informației, Novak Djokovic a transmis condoleanțe familiei și s-a abținut de la orice alte comentarii. Un gest de noblețe.

  Răspunde
 • Eu unul sunt vaccinat, dar regret nespus că am făcut-o…
  Asta e, mintea de pe urmă.
  Sunt niște schimbări în starea de sănătate care îmi dau de gândit.
  Și am auzit pe mulți care se plâng de tot felul de efecte ciudate care, deși nu pot fi legate clar de vacin, pe mulți acolo îi duc cu gândul.
  Nu cred în teoria aia cum că ar fi fost ceva intenționat cu acel vaccin, dar încep să cred din ce în ce mai tare că din cauză că aceste vaccinuri au fost lansate fără să fi fost timp fizic să fie studiate efectele pe termen lung, posibil că pot produce și efecte adverse diverse.

  Răspunde
 • Ooooooo, specialistul Pixel (cu ani grei de medicina in spate, la Universitatea Tik-Tok), revine din nou pe firmament, asa cum poate el ….. cu un text COPIAT 100% dupa net (pus de niste site-uri obscure).
  Blavoooooo, intelijentu’ lu’ mama.
  Blavoooo.

  PS vezi ca anul asta e anu 3 de la vaccin si o sa murim pe capete, conform doamnei Doctor Sosoaca :)))))

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.