Ce a răspuns antrenorul Gloriei

„E urât ce-a făcut Gloria Buzău azi!”

Reproșurile au venit din partea părinților juniorilor de 16-17 ani de la Constanța, după ce Gloria a învins azi cu 14-0!

„Să vii să joci cu atâta răutate, să dai gol după gol, să mai ceri și penalty-uri, împotriva unor copii… Toți de la Constanța au debutat azi la liga II. Nu erau deloc pregătiți pentru așa ceva, ieri li s-a spus că vor juca la Buzău. E urât ce-a făcut Gloria Buzău, i-a terminat moral pe acești copii, nu vor uita prea ușor, poate niciodată, ce li s-a întâmplat la debutul lor în liga a doua. Ce le vor spune prietenilor când vor fi întrebați în seara asta ce-au făcut în ultimul meci ?”.

De partea cealaltă antrenorul Cristi Pustai era bucuros la final.

„Eu sunt bucuros. Jucătorii mei au făcut ceea ce trebuia să facă, au fost foarte serioși, adversarul trebuie pus la respect chiar dacă e o echipă de juniori sau de ligă inferioară. Contează și golaverajul, e un criteriu de departajare la final”.

Vezi mai jos, integral, interviul dat de Cristi Pustai la finalul meciului.

Pentru juniorii de la Constanța acesta pare să fie ultimul meci din acest campionat la liga 2. Sunt zvonuri că Unirea Constanța va fi preluată de Gigi Becali, prin intermediul nepotului Geambazi, pentru a roda la liga a doua puștii talentați de la Academia FCSB. Acum, FCSB II joacă la liga a treia.

În plus, Becali ar dori ca pe viitor (de la anul) să caute a pune piedică Stelei în drumul spre liga I.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Ce a răspuns antrenorul Gloriei

  • Pentru cel care a scris comentariul ala plin de penibil. Pentru mine ca suporter care a platit 10 lei ca sa vada meciul, nu era o lipsa de respect daca ii vedeam pe ai nostri cum plimba mingea in jumatatea propriului teren la trecerea timpului doar asa de mila ca sa dea multe goluri? Ce legatura are Buzaul ca au venit Constanta cu toti copiii aia. Gloria si-a respectat suporterii si a dat cate a putut, ba mai mult, daca chiar trageau la maxim asa cum incearca unii sa zica, meciul s-ar fi terminat lejer cu 20,25-0 la cum s-a jucat.. Inca odata, lipsa de respect nu a fost azi la Buzau ci a fost la cei care au decis sa trimita acei copii intr-un meci de liga 2a.

  • Foarte corect!

  • Dacă e să judecăm după ” standarde ” occidentale , o echipă sportivă intră în arenă pentru a încerca să fie mai bună și mai puternică decât adversarul . Simplu . ” In rest, e tăcere! ” …

  • Ce-i prostia asta?! Cum adică Gloria nu a procedat corect?!
    Gloria a jucat fotbal. Fotbalul se joacă pe goluri. Golurile contează la golaveraj.
    Nu este Gloria de vină că Farul a venit cu juniorii. Aceștia trebuie să știe că fotbalul nu însemna numai victorii, ci și înfrângeri, unele chiar umilitoare.
    Puștii de la Farul ar trebui să știe că nu acela care cade greșește, ci acela care nu se mai ridică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.