Ce a răspuns ministrul Vela. „Se poate ține petrecerea de nuntă ?”

Marcel Vela: „Cu părere de rău, dar nu pot da un răspuns pozitiv pentru petrecerile după nunţile românilor nici după 15 mai”

„Partea festivă cu cheful să o lăsăm mai la toamnă. Posibil ca în august să fie o relaxare, cu mai multe persoane. Dar nu cu sute sau mii de persoane”, a spus Vela care a rostit, estimativ, data de 23 august.

Nunțile la restaurant vor fi interzise și după 15 mai

Deocamdată se pot oficia cununii civile și religiose, dar cu participarea a maximum opt persoane.

Interzicerea petrecerilor (de după nuntă) îi vor afecta pe proprietarii și angajații restaurantelor/saloanelor de nuntă, dar și pe lăutari, cântăreți, DJ, fotografi, etc.

Înghețarea acestui segment aduce pierderi economiei, precum întregul sector „Horeca”.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce a răspuns ministrul Vela. „Se poate ține petrecerea de nuntă ?”

  • Romanii nu au uitat de comunism.Alte tari au inteles relaxarea Vela si Arafat nu..nu au cum, ei isi vad de afaceri .Urmeaza un lant de care sa
    Lege romanul si un politist la fiecare casa.V ati bucurat ca a picat PSD ul acum suferiti condusi de o haita de hiene .

  • Noi nu avem voie…ne mai da si sfaturi ca putem cu 8 persoane, dar fiica-sii i-a facut nunta cu 700 de invitati. Asta e…pandemia e un prilej pentru smecheri sa-si aranjeze cartile, iar fraierii sa plece capul! Incep medicii sa vorbeasca si pacientii cati bani se dau sa declare cazuri de covid.19..Romanul e sarac…dar nu si prost! Rusine!!!

  • Nunta cu 8 pesoane, dintre care: doi sunt popa si dascalul, doi sunt nasul si nanasa, doi sunt mirii, restul de doi sunt invitatii……[Leo]

  • Momentan, e SIGUR și BINE și asa! Pentru sănătatea noastră, a tuturor!
    Poate asa realizează și cei care,, jumuleau,, bine de tot, atunci când organizau o nunta: restaurante, dj, fotografi, organizatori de petreceri, muzicanți, preoți…di luau și pielea de pe bieții miri!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.