Ce-a vrut să facă șoferul BMW-ului

Două autoturisme au fost implicate. UN BMW (care s-a oprit în zid) și o Dacia Logan.

Accidentul a avut loc între cele două poduri de la Marghiloman (rutier și feroviar.

Vina aparține șoferului de 49 de ani al BMW-ului care a încercat (fără să se asigure) o manevră interzisă.

A venit de pe breteaua dinspre Republicii și a vrut să intre pe breteaua înspre Horticolei (vezi explicație foto mai jos).

Ghinionul șoferului BMW-ului (49 de ani) și a pasagerului (41 de ani) a fost că dinspre oraș (str. Al. Marghiloman) a venit tocmai atunci înspre Șoseaua Brăilei – Loganul de la firma de distribuție Slik (șofer de 27 de ani).

BMW-ul a fost lovit în portiera șoferului și proiectat în zid. La spital au ajuns cei doi șoferi și pasagerul din BMW, dar cel mai grav rănit a fost șoferul BMW-ului.

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Ce-a vrut să facă șoferul BMW-ului

  • Stiu eu o scurtatura de pe Republicii pe Horticulei. Cum mergi pe Republicii, o iei inainte, pe pod, si ajungi pe Horticulei. Daca nu ai rau de inaltime, desigur, ca podul e relativ inalt.

    Totusi, asa a zis el ca voia sa faca? Nu cumva voia sa o ia spre oras si Loganul l-a impins pana la breteaua spre Horticulei? Nu de alta, dar asta ar fi singura explicatie logica la ce a facut. Pe acolo o luam eu spre oras cand era podul inchis. Se putea face lejer o bretea si spre stanga acolo, dar de ce sa nu ne invartim prin tot orasul ca nebunii? Au impanzit orasul cu sensuri unice, obligatoriu la dracu, obligatoriu la naiba, cred ca jumate din poluare e de la semnele lor din capetele seci, sunt locuri unde dai roata la tot cartierul sa ajungi acasa in loc sa mergi 30 de metri inainte. Asta ca sa putem parca in drum, ca nu e in stare primaria sa faca niste parcari, ca doar spatiu este gramada in unele locuri.

  • Manevra aia o faceau acum cateva luni autobuzele… probabil de la ele a invatat manevra.

  • O faceau autobuzele ca era inchis podul, acum nu ar exista vreun motiv logic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.