„Ce-am rezolvat cu asta ? Oamenii tot stau unii lângă alții!”

Sunt imagini din această dimineață de la LIDL și de la Kaufland de pe Calea Eroilor.

Șefii supermarket-urilor au decis să restricționeze numărul de persoane care au acces înăuntru. Angajați ai magazinelor permit accesul unui nou grup de 10-15 cumpărători, abia după ce alții ies.

La intrare în Kaufland Sud

Unii dintre cumpărători înțeleg măsura, alții nu.

„Care-i noima ? Ce se câștigă din asta dacă oamenii stau unul lângă altul la coadă. Atât la intrare în magazin, cât și la casa de marcat ?”, au fost sesizările adresate reporterului buzoienii.ro.

Coada la casele de marcat încă de la opt dimineața

Prefectul s-a întâlnit cu șefii Kaufland, LIDL, Carrefour de la Buzău

Prefectul județului Buzău, Leonard Dimian, a organizat o întâlnire cu reprezentanții hypermarket-urilor din județul Buzău.

CONCLUZII

–  există stocuri suficiente de produse alimentare de bază;
–  în toate unitățile de acest tip din județ au fost luate măsuri speciale de dezinfecție;
–  numărul casierilor este dimensionat rapid în funcție de cel al clienților.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu face un apel la calm și echilibru către toți locuitorii județului Buzău, avertizând totodată asupra unei vulnerabilități pe care puțini o iau în calcul: luarea cu asalt a supermarket-urilor în vederea asigurării de stocuri de provizii generează AGLOMERAȚIE, un factor de risc care trebuie evitat!

Citește și: Gata, s-a terminat anul școlar ? CLICK AICI

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „„Ce-am rezolvat cu asta ? Oamenii tot stau unii lângă alții!”

 • Atât timp cât la acele stații de emisie din hipermarketuri se anunță din 5 in 5 minute sa stai la o distanță unul de celălalt de macar 1 m și se aude din in parcare din in magazin cine îi obligă să stea îmbulziți?
  Cam asta ar fi logica ,că mă gândesc că nu de nebuni au chemat poliția locală sa ii tina afara.
  Nu i greu de înțeles nu mai ROMÂNULE?
  Sau ne mai trebuie unu langa noi sa ne spună cum să pășim cum sa respiram cum sa ne ținem igiena…24/24
  „E grele la noi treburili elementare”

 • Natie bolnava. Trebuie un reset. Obligatoriu.
  Dar 50 de ani de comunism (stiti ?! vremurile alea de le plang unii …), lipsa de cultura si educatie sunt mai periculosi decat orice alt vaccin.

 • Cand Presedintele anunta ca de luni va trimite toata forta armata peste oameni sa ii tina in arest la domiciliu pe toti si ca suspenda drepturile cetatenilor si armata si politia va putea inchide orice afacere sau locuintele oamenilor dupa bunul plac in numele starii de urgenta, era normal ca azi cetatenii sa isi faca provizii, ca urmeaza o vreme mai rea decat comunismul. Au creat o propaganda falsa cu covid care e cea mai inofensiva raceala ca sa panicheze lumea sa nu comenteze cand li se iau toate drepturile si sa puna mana pe tara.

 • @ Anonim
  Mai, om bolnav!… Unde ati vazut dvs anuntul cu armata si arestul? Dar cu inchiderea afacerilor, cand statul nu stie ce sa mai faca pentru a mentine economia pe picioare?
  Eu cred ca ar trebui ca acesti colportori de zvonuri sa fie cercetati penal, la fel ca cei care refuza sa se izoleze. Asemenea oameni chiar sunt un pericol social.
  Dle Tereaca, stiu ce inseamna libertatea de exprimare, dar zvonistica pe timp de criza cred ca poarta alt nume…

 • @Cătălin
  Aveam varsta de 6 ani la revoluția din ’89 si nu ma regăsesc în categoria descrisă de tine ,,50 de ani de comunism si incultura” ,dar nici din categoria de analfabeti functionali si narcomani. Am o profesie datorită școlilor absolvite, pe care o desfășor cu succes (promovari), si nu este o lauda. Fii mai tolerant cu generațiile comuniste care au dus greul dupa perioada postbelică și nu-i confunda cu privilegiați acelor vremuri, care astăzi sunt in politica sau au descendenți in actuala clasa politica.

 • Pentru Cătălin. Cercetători ai istoriei postbelice și postrevoluționare spun că în România nu a existat comunism adevărat înainte de 1989 și nici capitalism veritabil după 1990. Avem darul de a ne pune amprenta noastră specifică pe toate sistemele de guvernământ din toate timpurile. Marin Preda scria despre „boicotul istoriei la români” și că de când ne știm „românul a dat tifla istoriei”. Mulți trăitori în ambele sisteme pot afirma cu temei că nici comunismul nu a fost comunism și nici capitalismul capitalism. Dacă alde Cătălin ar face un mic efort de analiză ar constata că mai toți marii medici, Irinel, Beuran, Brădișteanu, Sinescu, Dănăilă, Lucan, Ciurea, etc., etc. sunt produși de învățământul medical dinainte de 1990. La fel în toate domeniile, științific, economic, juridic, agronomic, industrial, cultural-artistic, sportiv, etc. După 1990, 12% din economie este românească și 88% firme străine. Despre ce vorbim? Și … cu cine?!

 • va uitati doar la antena3 … deaia ….

 • @pxell: iti dai seamna cum am fi aratat economia, invers, cu 88% firme romanesti, unde cuvantul de baza este evaziunea ?!
  Doamne Dumnezeule, cat de trogloditi sunteti…., incredibil….
  Acum, gata, trage o fuga la strainii aia nenorociti de la supermarket si fa-ti proviziile 🙂

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.