Ce are de gând să facă Trans-Bus. Va apărea în curând la Buzău

„Vom fi primii din România, dacă nu ne-o va lua cineva înainte”, a anunțat azi primarul C-tin Toma.

„În vest se practică de mult. Am mers așa și eu la Hamburg și apoi la Berlin. Există o aplicație pe care o instalezi pe telefon și comanzi un autovehicul de tip Van cu 6,7, 8 locuri. Din aplicație selectezi unde și când să vină. La final, plătești de pe card costul călătoriei, șoferul nu pune mâna pe niciun ban”, a detaliat primarul.

Primăria urmează să vireze către Trans-Bus suma necesară achiziției a șase autovehicule Van de tip Mercedes Vito.

„Deocamdată lucrăm la asta pentru a lua toate aprobările necesare. E posibil ca unii taximetriști să se supere. Dar asta e, pe piață rezistă cel care oferă cele mai bune și convenabile servicii. Se pot face și abonamente, mă gândesc de exemplu la un grup de părinți dintr-o anumită zonă care vor să-și trimită copiii împreună la școală”, a explicat și Gică Toader. directorul Trans-Bus.

Astăzi, Trans-Bus a anunțat instalarea in autobuze a aparatelor care permit plata biletului folosindu-se carduri contactless

Pe viitor Trans-Bus urmează să achiziționeze și mai multe microbuze electrice pe care să le folosească în perioadele zilei în care sunt mai puțini călători. Atunci, șoferii vor lăsa autobuzele în curtea Trans-Bus și se vor sui în microbuzele electrice.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „Ce are de gând să facă Trans-Bus. Va apărea în curând la Buzău

  • Bre, nea Toma, pai dumneata compari Hamburg si Berlin cu targul asta de Buzau ? Totuși, eu zic ca ideea nu este rea. Dar am rugămintea sa nu faceti precum la Romet, ne-ați promis marea cu sarea dar până la urmă ne-ați lasat pe drumuri cu un faliment de toata frumusetea.

  • Mai Nelu spune cine ești și cine te-a lăsat pe drumuri ! Sunt convins ca nici măcar nu ai lucrat in firmele mele ! Chiar dacă am trecut prin multe clipe grele in viața i-am respectat și sprijinit pe oamenii cu care am lucrat !

  • O idee foarte buna,din partea unui simplu elev de 12 ani de la liceul de arte.

  • Pai domnule primar ce faceti mergeti la intimidare , pai Nelu are dreptate , dvs. ati salvat bortoii/sefii de la falimentul personal dar ,,supusii,, din zecile de SMA-uri si Metalurgica puteti sa-mi spuneti ce viata au avut dupa falimentele sugerate de Nelu ?

  • ai sprijinit pe dreaqu

  • Cum i-ai sprijinit ? ai promis ca faci cea mai moderna turnatorie, ca faci nu stiu ce fabrica, ca modernizezi, in schimb aduceai piesele din China si le asamblai acolo, din păcate firmele au mutit una câte una !!! Acum se vand pe OLX cladirile si halele in care nu ai investit nimic, iar acum ploua in ele ca afara, se chinuie creditorii sa isi recupereze banii, le vand ca la piata bucata cu bucata, unde mai pui ca nici apa nu au, e sparta teava de alimentare de luni de zile, de gaz nici nu mai spun, balariile cat casa, doar de fatada stimate dle Toma, sa nu iti reamintesc cum se faceau controalele de la ANAF cand erai matale acolo, poate iti aduci aminte totusi !!!

  • De ce nu prelungiți traseul 2 de la Săpoca spre Berca ,prin V.Nucului,Plescoi,Berca???

  • Daca activitatea va fi fezabila din punct de vedere economic adica nu va primi subventii de la primarie mi se pare foarte in regula. dar daca primeste subventii la fel ca si autobuzele nu prea e corect fata de ceilalti asa cum nu e corect fata de transportatorii care au pierdut rutele rurale… Se numeste concurenta neloiala..de fapt e pomana sociala pentru un viitor vot. De ce nu fac publice domnul primar situatiile financiare detaliate ale Transbus…si atunci daca totul e ok nimeni nu ar mai avea nimic de comentat.

  • Care este situatia financiara la Transbus Domnule Primar?De ce nu iesiti la un live cum obisnuiți deobicei sa ne convingeti ….si apoi jos palaria daca este concurența loiala ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.