Ce au descoperit polițiștii când au pus victima să sufle

Accident rutier în această seară pe Bd. Unirii Nord, între intersecția cu str. Prutului și cea cu Frăsinet.

Un pieton de 54 de ani a fost luat pe capotă în timp ce traversa prin loc nepermis. La volan se afla un șofer de 19 ani din Mărăcineni.

O surpriză, nu prea mare, a fost când polițiștii au pus victima să sufle. Ecranul Dragger-ului a arătat că pietonul certat cu zebra era prieten cu băutura: 0,73mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Din primele date, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe Bd. Unirii din direcția Centru către Mărăcineni, după intersecția cu strada Prutului, un șofer buzoian de 19 ani a surprins și accidentat un pieton de 54 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure. Pietonul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.Atât șoferul, cât și pietonul au fost testați alcoolscopic, în cazul bărbatului accidentat aparatul etilotest indicând o valoare de 0,73mg/l alcool pur în aerul expira”, informare IPJ Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.