Ce au descoperit polițiștii. Pe lângă faptul că „șoferul” era beat – buzoienii.ro

Nu avea permis de conducere!

Șoferul de 23 de ani – de etnie rromă – care a produs accidentul spectaculos de vineri după-amiază de pe str. Bazalt din Buzău era beat criță și n-avea nici permis.

După ce polițiștii ajunși la fața locului au citit pe afișajul aparatul etilotest o concentrație de 0,50mg/l alcool pur în aerul expirat, cei de la birou nu l-au găsit pe tânărul conducător auto pe lista celor care au permis de conducere.

Ambele fapte, conducerea fără permis, dar și cea sub influența băuturilor alcoolice sunt prevăzute în codul penal cu închisoare de la unu la cinci ani.

Tânărul infractor va primi o condamnare doar cu suspendare, însă riscă – după ce va ieși din spital – să stea în arestul poliției fie doar o seară (reținere), fie 30 – în caz că judecătorii vor încuviința arestul preventiv.

Tânărul rrom circula cu viteză pe strada Bazalt, a lovit o mașină pe dreapta, a ricoșat în stânga și – după impactul cu bordura – a zburat cu BMW-ul prin aer. A rupt gardul casei familiei Bucătaru și a aterizat pe plafon.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ce au descoperit polițiștii. Pe lângă faptul că „șoferul” era beat – buzoienii.ro

  • La puscarie direct sa-i bage. pentru ca sînt asa de încrezuti si tupeisti. dacă omora pe careva ala ca vrut el sa arate ca este șmecher cu legitimație de analfabet ? merita 5 ani de pușcărie cu executare sa fie învățare de minte pentru toți tupeistii analfabeți

    Răspunde
  • La puscarie cu smecherii astia , putea sa omoare lumea….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.