Ce vor găsi pe bancă cinci mii de elevi din Buzău

Bucurie, luni, când vor ajunge în bănci cei cinci mii de elevi din orașul Buzău.

Elevii de la clasa zero până la clasa a patra vor pe bancă câte un cadou de la Primăria Buzău.

În cadrul programului „Buzăul Citește”, micii școlari vor primi un ghiozdan dotat cu toate cele necesare (penar cu rechizitele necesare, caiete etc).

C-tin Toma, primar Buzău: „Dragi buzoieni, Primăria Municipiului Buzău vine în sprijinul părinților ce au copii în ciclul primar (clasa pregătitoare și clasele I-IV), oferind celor peste 5000 de elevi ghiozdane și rechizite de bază pentru începerea școlii.

Acest proiect face parte din programul educațional Buzăul citește, ce oferă în fiecare an, tuturor elevilor din Buzău, cărți, jurnale de lectură și activități cultural-educaționale.

Toți elevii din ciclul primar vor găsi pe bănci, în prima zi de școală, pachetul complet, pentru a evita ca părinții să facă o cheltuială în plus”.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Ce vor găsi pe bancă cinci mii de elevi din Buzău

  • Cadourile sunt din partea tuturor cetățenilor mun Buzău, nicidecum din partea primăriei. Nu cred că Toma& comp. au pus banii din buzunarele lor pentru a scrie toată presa ce faptă bună au făcut ei!

    Răspunde
  • Ar trebui să ia exemplu toate primăriile din județ, în mediul rural cred că este o nevoie și mai mare de astfel de pachete.

    Răspunde
  • Toma ar fi trebuit să spună și cât a costat fiecare pachet. Sau de ce elevii din clasele V-VIII nu au primit așa ceva.
    Toma nu ar fi dat din banii săi așa ceva. Campanie electorală pe banii noștri.

    Răspunde
  • Se adevereste zicala „nici o fapta buna nu ramane nepedepsita”. Din pacate…..rau daca nu faci, rau daca faci….Niciodata nu poti sa-i multumesti pe toti. Poate ca in situatia actuala cadoul primit le este de mare, mare ajutor unor familii fara posibilitati materiale. Si o bucurie pentru micuti. Ce bine ar fi daca lumea asta ar deveni mai buna, mai intelegatoare, mai „prezenta” in fata neajunsurilor si suferintelor unora din semenii nostri… Ce ar fi daca……

    Răspunde
  • Gest frumos dar un pic tardiv. Părinții, de regulă, cumpără ghiozdan și rechizite înainte să înceapă școala. Dacă cineva trebuie să-i mulțumească lui Toma atunci este firma de papetărie care a făcut vânzări record în această perioadă „secetoasă” a anului! La 5.000 pachete nu s-a strâns de-un gipan pentru aia mică dar de-un sedan mai șucar tot are parte!

    Răspunde
  • Elena, stai jos! Nu pricepi nimic.
    După mintea ta, este bine că se dă, orice, atât timp cât se dă, dar nu te interesează cât a costat ce se dă și din ce bani s-a plătit.
    De pomeni suntem sătuli.
    Nu există nimic gratis! Totul se plătește!

    Răspunde
  • Întrebare: dorim sa aflăm câți bani au fost cheltuiți în cadrul acestui proiect și de unde au fost achiziționate rechizitele, cum procedam, efectuam o cerere către primărie, exista vreun site de unde putem descărca vreun .PDF, ceva ?!

    Așteptam un răspund din partea domnului redactor, daca stie sa ne lămurească !

    Răspunde
  • Justitiarii absoluti au aparut. Nu ii intereseaza ca o parte din copii au inceput scoala cu zambetul pe buze. Ei, justitiarii vor doar dreptate.
    De parca ati dat voi vreun ban din banii vostri, asa va ofuscati. In locul primarului as organiza un refendum cu cine mai vrea sa plateasca impozit. Iar cine nu vrea sa isi ia aia 40 de ron pe an de masina inapoi si daca il mai prind prin oras ii iau cotineata unupatru si i-o mut la tara sa isi creasca gainile in ea.
    Sau aia 400 de ron de apartament si l-as taia de la apa, canal si lumina, ca nu sta tara intr-un terchea berchea care lucreaza pe salariul minim de incompetent ce este. Mai puteti sa va uitati in oglinda dimineata la cata rautate aveti in voi? Este vorba de copiii nostri, inchipuitilor.

    Răspunde
  • Pentru ăla de la țară, vai de el, din „Satul de incompetenți”.
    Nu știu cum se face la voi în sat dar normalitatea administrării unei comunități, și de altfel a oricărei colaborări, presupune încredere, iar ca să existe încredere este nevoie de transparență. Toate primăriile au saituri. La sfârșitul zilei de lucru ar trebui afișat „extrasul de cont” al zilei, adică bănuțul rămas și cheltuielile din ziua respectivă. Un fel de cash flow pe care-l face orice băbuță care vinde câteva legături de pătrunjel.
    Dacă nu este transparență în actul decizional apare inevitabil și suspiciunea care generează în final neîncredere și totul se duce de râpă.

    Răspunde
  • Bună ziua.Am verificat cutia primita la scoala abia acasa.Stie cineva unde se poate adresa ,dacă pe cutie este scris de fete și în interior sunt pentru baiat? Jumătate din accesoriile din cutie au fost fie schimbate fie introduse greșit. Mulțumesc.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.