Ce breaslă din Buzău a depus azi o coroană în memoria Regelui. Iată și ce au scris Toma și Romanescu în cartea de condoleanțe

După trei zile de doliu național, mâine vor avea loc funeraliile Regelui Mihai.

Dat fiind și că sâmbătă va fi zi liberă, breasla avocaților din Buzău s-a strâns azi la ora 13.00 la Palatul Comunal, în dreptul spațiului amenajat pentru comemorarea regelui.

„Chiar dacă în fotografii nu apar decât eu să știți că am fost mai mulți avocați prezenți. Baroul de Avocați din Buzău m-a mandatat pe mine să depun în numele acestei bresle o coroană de flori și să scriu câteva rânduri în cartea de condoleanțe. Regaliști sau republicani, cu toții consimțim că regele Mihai a fost și va rămâne o personalitate a istoriei României. A fost un om de aleasă educație și un mare patriot. Păcat că n-a fost apreciat la adevărata valoare. Drum lin, majestate”, a spus avocatul Adrian Tudorancea, decanul baroului de Avocați de la Buzău.

Prima coroană în memoria regelui a depus-o ieri pe treptele Primăriei Buzău organizația PNL Buzău.

Dintre politicienii locali, în cartea de condoleanțe, în afară de primarul C-tin Toma a mai scris și liderul PNL Buzău, Cristi Romanescu. mesajele celor doi au fost inserate mai jos.

Inițiativa amenajării acestui spațiu i-a aparținut Asociației Spirit Civic și Patriotism, care i-a adresat o cerere în acest sens primarului Municipiului.

 

 

 

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.