Ce clase/școli/licee/grădinițe se mai închid. Comunicat

În urmă cu câteva minute Prefectura Buzău a comunicat ce clase/unități școlare din jud. Buzău au fost azi închise/trimise în online.

  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Liceul Tehnologic Lopătari, comuna Lopatari, până la data de 29.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online);
  • se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2, la clasa a II-a C de la  Școala Gimnazială ”George Emil Palade” din municipiul Buzău, până la data de 27.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online);
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la  clasele a XII-a A și a XII-a D de la  Liceul Tehnologic Economic ”Elina Matei Basarab” din municipiul Râmnicu Sărat până la data de 30.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online);
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la  Școala Gimnazială  Amaru, comuna Amaru, județul Buzău până la data de 25.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).
  • se suspendă desfășurarea cursurilor ,,față în față” la Grădinița cu Program Normal din cadrul Școlii ”Constantin Giurescu” Chiojdu, comuna Chiojdu, județul Buzău până la data de 30.10.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

În scenariul roșu (închise/trimise în online) se mai află (în jud. Buzău):

Colegiul BP Hasdeu

Școala nr. 1 cpt. aviator Mircea T. Bădulescu

GPPP Căsuța Poveștilor – mun. Buzău

Liceul Tehnologic Pătârlagele

Toate școlile și grădinițele din Pătârlagele și satele componente

Există și vești bune. De pildă, Școala nr. 7 din Dorobanți și Școala nr. 11 au ieșit din scenariul roșu și au intrat în cel galben.

Totuși, cursurile de la Școala nr. 11 rămân on-line întrucât se desfășoară lucrări de eficientizare energetică a imobilelor școlii și de montare a noii centrale termice pe gaz.

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.