Ce credeți ? Va avea succes sau nu ? De sâmbătă apare linia 17

Inițiativă a Trans-Bus care va înființa o cursă estivală (linia 17) spre stațiunea Sărata Monteoru.

Aceasta va începe să opereze de sâmbătă – 1 iunie până pe 30 septembrie.

Astăzi urmează să se decidă care va fi orarul după care se va circula, prețul tichetului și care va fi punctul de plecare din orașul Buzău.

Momentul ales pentru lansarea liniei 17 e unul bun, întrucât în weekend, la Monteoru, CJ Buzău organizează Buzău-Fest iar mulți buzoieni vor să participe (CLICK AICI pentru detalii).

Se pune întrebarea dacă linia va avea succes, mai exact dacă vor fi clienți, în condițiile în care majoritatea buzoienilor deține câte un autoturism.

Cei care pretind că știu de pe acum răspunsul sunt rugați să lase comentarii la articol.

„Vă aducem la cunoștință că începând cu data de 1 iunie 2019, vom înființa linia estivală numărul 17  – Buzau – Sarata Monteoru, care va circula in perioada 1 Iunie – 30 Septembrie pe traseul Buzau – Lipia – Merei – Sarata Monteoru. Obiectivul infiintarii acestei linii estivale este acela de a veni in sprijinul calatorilor  nostri care doresc sa se recreeze in statiunea Sarata Monteoru. Va vom comunica in cursul saptamanii viitoare  graficul de circulatie pentru linia estivala nr. 17, Buzau – Sarata Monteoru” – comunicat Trans-Bus

De notat că de câteva săptămâni spre Merei și Monteoru circulă deja liniile 16  (Buzau – Lipia), 18 (Buzau-Nenciulesti), 19 (Buzau – Sarata Monteoru) si 20 (Buzau – Nenciulesti, prin Ograzile). Trans-Bus a comunicat că aceste linii nu vor suferi modificări.

Update. Iată orarul după care vor circula autobuzele spre Sărata Monteoru.

infiintare-linia-17-estival_compressed

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce credeți ? Va avea succes sau nu ? De sâmbătă apare linia 17

  • Există traseul nr 19 Buzău – Sărata Monteoru, dar apare și traseul nr 17 Buzău – Sărata Monteoru? Este o greșeală în articol ori chiar se dublează un traseu?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.