Ce decizie a luat Dragnea în privința excluderii

Marian Neacșu (șeful PSD Ialomița) și Adrian Țuțuianu (șeful PSD Dâmbovița) au fost excluși ieri din PSD la Comitetul Executiv.

Deși s-a vorbit și de alte excluderi din grupul puciștilor (Stănescu, Tudose, Firea, Ciolacu și Mocioalcă etc.), aceștia au scăpat, cel puțin pentru moment.

Dragnea a explicat că  „niciunul dintre aceștia nu a trecut linia roșie”.

„Acestora nu li se va întâmpla nimic rău. Nu am informații că aceștia încearcă racolarea altor membri PSD, nici nu intenționează să voteze împotriva unor inițiative ale majorității și nici susținerea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului. Nu i-am văzut azi contestând, nu au spus nimic azi în CEX. Orice atac la mine nu mă face pe mine să cer excluderea cuiva. Numai în momentul în care constatăm că se depășește linia roșie – acțiuni care lovesc în stabilitatea partidului și a majorității. Pentru mine nu a fost azi o zi plăcută. PSD nu este un partid de maimuțe, cum a spus domnul Țuțuianu. Sunt oameni cu personalitate, care nu pot fi luați de nas să le spui cum să voteze. Nu a fost doar o problemă a mea, cu Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu. A fost o solicitare fermă”, a spus Dragnea.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare în PSD și în PSD Buzău.

Pentru excluderea unui membru de vază sunt necesare în CEX voturile a două treimi dintre membri.

În acest fel – prin excludere – Dragnea și susținătorii săi se pot debarasa de critici, chiar dacă aceștia sunt șefi de organizații județene – votați de membrii PSD din acele județe.

loading...

Un comentariu la „Ce decizie a luat Dragnea în privința excluderii

 • Cine stabileste linia rosie? Ce contur are aceasta dunga rosie? Cat de groasa este aceasta granita rosie? Tot asa de important este si cine traseaza vergile rosii, sau nuielusele rosii? Peste trei saptamani vine „Mos Niculae”, apoi Craciunul.
  Ciolacu, alaturi de toti parlamentarii (nici nu stiu cum sa le zic, rosii, vargati, patati, pictati) sunt cheia cu care Liderul cu geamantane pline de dosare si gogosi, isi apara saracia, si nevoile si neamul!!!
  Intai: Daca Dragnea nu-i da afara pe toti, va trebui sa locuiasca cu ei sub acelasi acoperamant, cu toata increngatura politica a unor mincinosi cu doctorate necertificate de nimeni.
  Doi: Daca ii da afara (o nesabuinta mai mare nici ca s-ar putea imagina), atunci si-i va transforma in (ati ghicit) sustinatori ai unei motiuni de cenzura, ceea ce presupune, jos guvernul!!!
  Trei: Aseara, liderul ALDE a lasat sa se citeasca printre vorbe cu talc, ca cine stie, pana la vara va mai curge multa apa pe Dunare!!
  Pana una alta, neexistand bani, PNDL prin Ministerul Dezvoltarii nu va putea finanta mare lucru; Tot acolo este si Stanescu, un „pucist” fara arme; Nefinantand ologarhia locala apare evident si supararea. Tot suparare vor avea si cei care asteapta de la T.T. iertarea, spalarea de pacate, fara spovedanie, prin amnistie sau mai stiu eu cum.
  Pe langa toate astea, argumentul partidelor mamut nu poate fi luat in seama decat prin faptul ca ele sunt in disolutie lenta in favoarea partidelor mici, populare, radicale s a m d.
  Suntinatorii, membrii, adeptii PSD, sunt cantonati in randul celor de varsta a III-a, din mediul rural, care, pe langa faptul ca se subtiaza constant, s-au saturat sa vada acest „balamuc politc”. Chestiunea cu „suta” in plus sub diverse forme nu mai tine. Se vede de la o posta cum copii si nepotii votantilor PSD sunt plecati aproape definitiv, ceea ce le rupe sufletul acestora.
  Asa ca, cine pleaca mai repede are sanse sa se afilieze acolo unde oferta politica este maxima!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.