„Ce distracție! Au jucat pe betonul proaspăt turnat!”

Distracție în această seară pentru doi tineri din oraș.

Ca să se simtă bine au trecut pe sub panglicile de delimitare și au călcat prin betonul proaspăt turnat:

Imaginile ne-au fost trimise de un cititor care locuiește la blocul de vizavi:

„Ei au fost, i-am văzut. Au făcut-o intenționat. S-au băgat pe sub panglicile alea și s-au distrat călcând cu picioarele pe cimentul ăla turnat azi după-amiază”.

UPDATE. Cei doi puști își fac veacul cerșind prin față pe la McDonalds. Evident, sunt cu ochii și după furat.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Ce distracție! Au jucat pe betonul proaspăt turnat!”

 • Si vor muri de rusine ca au dati la ziar, se vor cai si nu vor mai face! Dar politia locala pe unde mai este, ca acum intra scolile in vacanta si nici acolo nu mai este nevoie de ei. Ni se tot semnaleaza fapte antisociale, dar nu ni se spune si ce masuri avem: intensificarea patrularilor, realocarea gardienilor in nr mai mare pe anumite zone, identificarea indivizilor, amendarea vreunora, ceva, orice… Nimic. Ramanem la stadiul de barfa! Ni se tot spunea deunazi de reinfiintarea sectoristilor care parca trebuiau sa pazeasca pubelele. Mai stim ceva de ei? De atributiile lor?

  Răspunde
 • Dacă dau de ei, să-i dea pe mâna muncitorilor, să-i pună să repare tâmpenia făcută. Nu le iese din prima? No problem! Câte un șut în cur și puși din nou, tot așa cu șuturi în cur până o să iasă cum trebuie. Și or să se rezolve două lucruri, cel mai probabil: a doua oară sigur n-or să mai abordeze acest tip de distracție și se aleg și cu ceva învățat, poate le-o prinde bine cândva…
  \i dați-o dracului de discriminare, că-s amărâți, vai de ei, dar tâmpenii știu să facă. Adunați de la cerșit și puși la muncă, nu să stea cu mâna întinsă! Ne-m găsit să facem pe miloșii!

  Răspunde
 • Pe cine sa amendezi? Nici macar parintii lor (daca ii poate gasi cineva) nu cred ca au nimic pe numele lor. De fapt, chiar daca au, de obicei nu se fac executari, se merge pe ideea ca „poate i-o trebui ceva candva de la primarie si atunci e obligat sa o plateasca”
  La straini, sunt minori cu cate 50-60 furturi la activ, se stabileste vinovatia si in 2-3 ore sunt eliberati, ca sunt copii. Pe adulti ii tin cateva zile, totusi, ca sa se invete minte.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.