„Ce drum e ăsta cu asfalt doar pentru o mașină ?”. Reclamație la adresa unui primar din Buzău

Fotografiile din cadrul acestui articol au fost trimise către redacția buzoienii.ro de câțiva localnici din satul Beciu, comuna Scorțoasa.

„Domnul primar Răican ne-a promis în campania electorală că va asfalta drumul până în satul Beciu, dar și prin sat. Acum am constatat că s-a asfaltat doar până la sondă, ceea ce înseamnă doar un kilometru, iar asfaltul e doar pe lățimea unei mașini. Dacă se întâlnesc două, una trebuie să stea pe loc”, ne-a scris, în mod repetat, o doamnă care merită felicitări pentru modul în care se zbate pentru interesele acestui sat.

Reporterul buzoienii.ro l-a sunat și pe primarul din Scorțoasa cu rugămintea de a-i răspunde doamnei:

„Știu că sunt vreo doi cetățeni de acolo care mă tot critică. Eu pot spune așa. S-a asfaltat de câți bani am avut. Uitați-vă și dvs. în tabel, la comuna Scorțoasa, prin PNDL II, s-au aprobat 4,5 miliarde de lei vechi pentru asfaltare sat Beciu. Ăștia sunt banii pe care i-am avut de asfalt. Doar până la sondă. Dar vreau să le spun celor de acolo să mai aibă răbdare că drumul asfaltat se va mai lăți puțin, după ce se vor termina rigolele. Așa, și eu vreau să fac multe, dar trebuie să ne întindem cât ne e plapuma”, a spus Traian Răican.

Tot cu bani de la guvern (3,6 miliarde lei vechi) prin PNDL II la Scorțoasa se va moderniza dispensarul uman și se va extinde grupul sanitar.

Citește și articolul: Avem locurile exacte ale celor 12 platforme îngropate care se vor amenaja în decembrie! Iată ce cartier din Buzău e avantajat! 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Ce drum e ăsta cu asfalt doar pentru o mașină ?”. Reclamație la adresa unui primar din Buzău

  • În ce privește șoseaua pe un singur sens ,ce să spun ? Este pe undeva tot mâna lui Dorel .Numai el pune căruța înaintea carului .Eu în locul primarului de acolo .în loc de 1 km pe un sens ,aș fi asfaltat 500 m ,dar așa cum trebuie ,să o poată lua mai departe așa cum a început .Acum ce face ?Strică și ce a făcut ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.