„Ce e asta ? Mașina de gunoi intră în peretele meu”

Reporterul buzoienii.ro a fost solicitat azi de locatarul apartamentului de la parter.

Blocul său e ultimul de la intersecția Aleii Afinelor – care se modernizează în aceste zile (zona căminelor muncitorești de la Contactoare) – și strada Iazul Morilor.

„Uitați-vă și dvs! Ce trotuar e ăsta ? Cum ar putea merge un om pe el ? E bine că se modernizează zona, dar haideți s-o facem ca lumea. Mașina de gunoi când intră pe Aleea Afinelor se lovește de peretele blocului meu. Uitați aici și aici, se întâmplă dacă șoferul nu e suficient de atent”, s-a plâns locatarul, care a arătat cu degetul două zone unde izolația blocului s-a desprins.

Acesta cere ca lucrătorii de la Urbis Serv să facă un trotuar adecvat, chiar dacă vor trebui să ciupească din carosabil.

„Aici oricum nu e trafic, se poate circula pe un singur sens. Am mers la doamna Preda de la primărie în audiență și mă mai duc o dată dacă nu vine aici să rezolvăm problema”, a spus proprietarul apartamentului de la parter.

Altfel, în zonă se lucrează intens pentru amenajarea parcării dintre blocuri.

S-a pus balast și urmează a se turna asfalt peste – în parcare și în continuarea Aleii Afinelor. Vezi galeria foto de mai jos.

„Trebuia să se facă pentru că aici, la noi, nu s-a mai îmbunătățit nimic de la înființarea cartierului”, a spus doamna din imagine

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.