Ce fac unii profesori din Buzău în timpul vacanței ? buzoienii.ro

Reporterul buzoienii.ro a ajuns ieri din întâmplare la noul stadion de fotbal al Liceului Sportiv din Micro XIV.

Tot din întâmplare, coborând la nivelul gazonului, a avut surpriza de a-l găsi pe tractorașul cu care se tunde iarba pe profesorul Cezar Ionescu.

„Toți profesorii de la catedra fotbal o facem. Nu doar Cezar, ci și eu, Romică Stan, Cătălin Vlaicu și Damir. Gazonul trebuie tuns de două ori pe săptămână, acum la început, pentyru a se îndesi”, a explicat Cătălin Cighir, directorul LPS și totodată antrenor de fotbal.

Trebuie spus că gazonul arată excelent și că întreaga bază sportivă, lăsată în paragină zece ani, se transformă miraculos. Urmează a se aduce inclusiv tribune metalice, înființarea și unui teren sintetic pentru cei mai mici fotbaliști și inaugurarea întregii baze sportive.

Merite are și primarul C-tin Toma care a accesat imediat la ideea refacerii terenului și a asigurat finanțarea. Mai rămâne un singur lucru înainte de inaugurare, asfaltarea străzii Simila, care duce de pe Bd. Stadionului la insula de verde.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Ce fac unii profesori din Buzău în timpul vacanței ? buzoienii.ro

  • uite ca se mai face si ceva serios in Buzau , il asteptam pe tomel cu foarfeca !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.