Ce face fostul ministru și senator de Buzău

UPDATE. O sursă buzoienii.ro ne-a precizat că Teodorovici ar fi călcat prea mult pedala și ar fi fost surprins de radar la Poșta Câlnău. Probabil îi va fi suspendat permisul.

Fostul ministru și senator de Buzău a zăbovit azi preț de aproximativ 10 minute în fața IPJ Buzău, după ce mai înainte trecuse, spun unii. și pe la Primăria Buzău.

La un moment dat a coborât din SUV-ul BMW pentru a primi niște acte de la un funcționar, coborât din clădire.

A zâmbit când a fost întrebat de reporterul buzoienii.ro „cu ce treabă pe la Buzău” și a refuzat să răspundă. Dar, a rugat să fie invitat la inaugurarea podului de la Vadu Pașii, pe care l-a numit în campania din 2012 „proiectul meu de suflet”. Pe atunci, ca să devină senator de Buzău, Teodorovici promitea că „podul va fi gata în decembrie 2013”.

Din decembrie 2020, Teodorovici nu mai este parlamentar, după ce candidatul AUR i-a suflat postul de senator PSD de Tulcea.

După două luni la Curtea de Conturi, în 2021, Teodorovici a demisionat la 1 martie și a anunțat că a intrat în afaceri.

Eugen Teodorovici: „Așa este. De la 1 martie nu mai lucrez acolo. N-am plecat la o altă instituție, am plecat în zona privată. Am și spus, am și promis că voi face pasul către zona privată, din cel puțin două motive. Primul ar fi cel legat de familia mea, de mine, și cred că e normal să lucrez și pentru familia mea, și pentru mine. Că 30 de ani am făcut-o pentru ceilalți și nu-mi pare rău. Și al doilea motiv este acela de a demonstra celor care s-au îndoit, care sunt puțini și o fac din răutate și invidie, că sunt bun și în privat. Le-aș recomanda ca la finalul acestui an, și apoi an de an, să urmărească creșterile sau cifra de afaceri a companiilor unde voi activa voi activa. Și apoi vor vedea dacă într-adevăr mă descurc. Eu pot paria că da”, a declarat Eugen Teodorovici.

Din februarie, Teodorovici a devenit (pro bono) trezorier al Federației Române de Rugby

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Ce face fostul ministru și senator de Buzău

 • Esența!!! Și-a rezolvat o problemă personală “peste rând, la botul calului”, pentru că doar nu era să aștepte ca orice muritor!!
  De ce oare reporterul nu insistă și pe acest subiect??? Vă las să ghiciți!!!

 • Din contracte cu Statul si eu ma pricep la afaceri.
  Dha….dhhhaaaa…..

 • Parcă era oprirea interzisă, cu excepția autovehiculelor MAI, în fața sediului IPJ Buzău? Sau sunt și alte excepții?

 • Am lucrat în această instituție peste 25 de ani, până când m-am pensionat și spun eu că mi-am făcut datoria! Într-una din zile am avut o problemă personală de rezolvat, undeva la parter. Am fost legitimat la poartă de polițistul care mă cunoștea, trecut în registru și așteptat la intrare de un alt polițist, “pentru că așa a dispus conducerea”. De parcat mașina în față nici nu se punea problema, probabil că eram amendat instantaneu dacă îmi permiteam o asemenea aroganță.
  Concluzia o tragi tu domnule Tereacă și dacă vrei ca să contribui în vreun fel ca ai noștri copii ori nepoți să trăiască într-o țară normală, ar trebui să “mergi până la capăt “! Acesta a fost și este institutia pe care eu am servit-o !!!

 • # Radule , a oprit pe locul pentru persoanele cu handicap si el are voie ca e cocalar cu “beenveu” !

 • Gata domule Tereacă?? Ai fost lămurit să abandonezi subiectul sau ai făcut-o din proprie inițiativă!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.