Ce face mai nou Toma pentru a-i câștiga pe buzoieni


De câteva săptămâni C-tin Toma are o activitate intensă și pe… facebook.

Nu doar că are postări despre activitatea sa administrativă, dar – mai nou – primarul își face timp pentru a le răspunde tuturor celor care scriu comentarii!

Indiferent dacă îl critică sau îl laudă. Iar cum la majoritatea postărilor se adună sute de comentarii, rezultă că Toma alocă ore întregi pentru a dialoga în acest fel cu cetățenii!

Pagina Constantin Toma are peste 11 mii de urmăritori (iar numărul lor e în continuă creștere, ceea ce înseamnă că postările primarului ajung la o parte însemnată din populația activă a orașului.

Decizia lui Toma este una isteață din cel puțin două motive.

În primul rând, se poate observa că oamenii apreciază faptul că sunt băgați în seamă și că primarul le răspunde personal.

În acest fel, Toma își extinde considerabil aria simpatizanților, iar acest lucru va conta mult în alegerile de peste doi ani atunci când Toma va candida foarte probabil pentru un nou mandat.

În al doilea rând, din dialogul cu buzoienii, Toma afla rapid și direct de la sursă care sunt problemele din oraș și poate actualiza astfel zilnic lista priorităților.

De exemplu, din ultimele postări reiese că buzoienii sunt nemulțumiți că n-au fost plombate gropile din astfalt (în special pe aleile din cartiere) și că îngrijirea spațiilor verzi (dintre blocuri) este deficitară.

Interesant este și ce a scris Toma în descrierea paginii sale de facebook ca primar:

„Am trăit o viață în Buzău. Mi-am întemeiat aici o familie, am clădit o afacere, am muncit o viață întreagă și am ajuns în momentul când vreau să schimb ceva în orașul în care trăiesc. Am creat grup ROMET din nimic. Am muncit 20 de ani fără să îmi iau o singură zi de concediu. Știu ce înseamnă să muncești. Știu ce înseamnă să ai succes. Știu și ce înseamnă să cazi la pământ. Dar mai important, știu ce trebuie să faci ca să te ridici din nou în picioare. Buzăul trebuie să se ridice din nou. Și sunt pregătit să folosesc toată experiența mea pentru a face acest lucru”.

Citește și articolul: Toma: „Sper ca în doi ani, Buzăul să fie orașul acestei flori”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

8 comentarii la „Ce face mai nou Toma pentru a-i câștiga pe buzoieni

 • Apreciez efortul dumneavoástra CONTINUU! Micro XIV ar fi o sugestie demnă de luat in seama din considentele bine cunoscute!Si aici traiesc oameni!

 • asa primar trebuia de mai demult sa aiba buzaul dar asta a fost ghinionul de ce nu a ti candidat de mai mult timp d le primar poate acuma buzaul era un oras care arata altfel dar ori cum se vede devotamentul dv pentru acest oras important care leaga muntenia de moldova dzeu sa va ajute ca buzoienii va sprijina

 • Pe mine m-a cucerit de pe vremea cand era patron,mare industriaș de succes.
  Acum,e sarac,a dăruit totul…din generozitate,ba chiar a rămas si dator vândut!
  Cred ca nu va face la fel cu banii buzoienilor.

 • Micro 14,cei ce au ramas fara loc de parcare,ce vor face d-le primar ,ei unde vor parca ?Impozite platim la fel.De ce nu a-ti creat suficiente locuri de parcare inainte de a licita?

 • Sunt tare curios,fara sa fiu considerat rautacios
  Este platit de noi contribuabilii sa stea sa rsp pe facebook?
  Astea sunt populisme pt ca altfel nu are popularitate
  Daca vrea “baie de multime” sa vina pe platou sa ne intalnim
  Am multe sa ii spui si sa il intreb
  Nu am fb,asta nu inseamna ca doar asa se poate comunica cu el!
  I-am scris zeci de email uri in care i-am cerut raspunsuri la f multe intrebari,printre care de ce a majorat taxele si impozitele,de ce a spart accesul pt tunel pasajul dinspre CEC spre ENGIE, unde a ramas 3 luni de izbeliste riscand accidente.
  Ce face primarul bun?hmmmm…prea mult bun pt oras nu
  Isi incarca conturile golite de faliment,isi pune oameni peste tot pt a putea conduce totul in Buzau
  Multi bani aruncati aiurea pe flori si spatii verzi care s-au uscat fiind de moment!trebuia sa finalizeze asfaltarile strazilor si trotuarelor
  Vopsirea trecerilor de pietoni,semnalizarea benzilor
  Benzi pt biciclete
  Etc
  Se lauda ca bani sunt pt orice
  Nu prea se misca nimic in oras,inafara de udarea strazilor
  Pacat
  Asteptam altceva de la el
  Mai multa politie in patrulare special noaptea

 • Apreciez mult la acest Primar – pe care nu l-am votat fiind PSD-ist (!) – atât stilul, cum să-i zic ? abrupt, direct, de băiat de la țară bine școlit la oraș, cât și apetența sa pentru faptul cultural și educațional . El realizează că nu vom fi nimic dacă, copiii noștri nu vor avea parte de o educație complexă , de distracții frumoase dar și de locuri de muncă și un viitor predictibil … In rest, prin comparație, pare dedicat întrutotul noii sale vocații de prim-gospodar , trebuie monitorizat pentru a nu se scăpa la … excese – dar și buzoienii trebuie să înțeleagă că sunt atâtea și atâtea lucruri de făcut – pe care, culmea, vreo 20 și ceva de ani nu s-au prea omorât cu firea să le semnaleze … Nu-i un reproș pentru concetățenii mei ci doar o simplă … constatare !

 • Era mai bun Boscodeală?

 • O atitudine foarte curajoasă a dlui primar ,dacă mă gândesc că se bagă singur în groapa cu lei de la FB .Este de apreciat și îndiferent de ce găsește în mesaje ,eu l-aș sfătui să ia din viață ce-i frumos .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.