Ce frumos ar fi dacă… De ce n-ar putea și ei ?

Sunt imagini surprinse ieri de reporterul buzoienii.ro pe Aleea Căprioarei.

Pentru cei care nu cunosc încă denumirea – e vorba de drumul ce pleacă de la patinoar (Kaufland Sud) și ajunge în Crâng.

Pentru că ieri a fost cald, soare și zi liberă, sute de buzoieni au ieșit din case înspre Parcul Crâng.

Câteva zeci au apucat și spre Aleea Căprioarei. Mulți dintre ei părinți, cu copii pe biciclete, role și trotinete, dar și perechi de tineri și de vârstnici.

Și ce frumos și relaxant ar fi – știindu-ți copii în siguranță – dacă pe aici n-ar trece din minut în minut mașini.

Cum e acum nu e bine, imediat ce reușești să te bucuri de natură și de ieșirea cu familia, te claxonează unu’ și trebuie să te dai la o parte.

Fără mașini, primăvara, vara și toamna (ba chiar și iarna când e zăpadă și merg săniile) această alee ar fi plină de tineri și copii cu role, biciclete și trotinete.

Din păcate, această dorință rămâne un vis.

Mai importanți și mai puternici sunt cei care vor musai să intre cu mașina până în inima Crângului.

Ieri, pentru că doamna de la casierie a lipsit câteva minute, s-a făcut coadă de o parte și de alta a barierei.

Oare de ce oamenii ăștia n-ar putea să-și lase mașina în parcarea de la stadionul de atletism și să se bucure și ei de o plimbare de câteva minute ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Șef Ocol Silvic Buzău: „Nu vom mai pune ulmi, ci stejari și frasini”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Dă, mai jos, CLICK pe „Îmi place” pentru a primi zilnic știrile buzoienii.ro pe facebook.

loading...

6 comentarii la „Ce frumos ar fi dacă… De ce n-ar putea și ei ?

 • Nu s-a dat câștig de cauză în favoarea Primăriei, la Curtea de Apel Ploiești, privind anularea suspendarii HCL privind accesul cu mașinile în Crang? Asa am citit pe acest site, nu în urma cu mult timp. Atunci ce mai cauta aia și cine le da voie, totuși cu mașinile pe alei și în parcarea de lângă Conacul Trandafirilor? Ca și sâmbătă era aproape plina parcarea aceea… Cum este până la urmă? Nu de alta, dar acuși se încălzește afară și îmi vine cheful de plimbări pe 2 roti în parc, măcar sa știu dacă sa ma feresc sau nu!

 • Aveti dreptate. Primăria a castigat procesul cu Conacul Trandafirilor, dar intre timp a dat in judecata si Vlase. Iar dupa Vlase se va gasi probabil altul.

 • Intrebarea e de ce se tine parcarea de la pista inchisa?
  Am fost si eu acolo sa ma plimb si a trebuit sa las masina in parcarea magazinului, ca in alta parte nu aveam unde, noroc ca s-a deschis magazinul ala acolo.
  Asta in timp ce parcarea de la pista era libera si inchisa, iar pe langa padure erau chiar rulote si dube, unele parasite acolo de multa vreme
  Ar trebui sa se faca curatenie si sa se inlature alea parasite de acolo si sa deschida parcarea de la pista macar in weekend cand vine mai multa lume in Crang.
  Alea parasite sunt ale comerciantilor ce asteapta sa faca combinatie cu cineva si intre cu ele in Crang sa le instaleze la obelisc, asa se aude ca s-au inteles tiganii cu functionarii sa li se vanda iar teren acolo la obelisc sa insire tiganie, ca e rost de bani multi acolo… cine imparte, parte isi face.

 • trebuia o taxa si mai mare sa nu isi mai permita sa intre cu masinile sa polueze!

 • Soluția cea mai simplă este cum a spus si @dana, o taxă cât mai mare! De exemplu, 100 Ron intrarea.

 • Sa inteleg ca nu se mai plimba nimeni pe aleea principala ? Toata lumea se inghesuie pe aleea asta dosita undeva in spatele padurii ? Foarte tare ……
  Totodata pe aceasta cale solicit primariei sa mute soseaua de centura a Buzaului pentru ca este chiar langa padure si o polueaza foarte rau, am vazut eu, zilnic trec mii de masini la nici 1 metru de copaci. Trebuie sa facem ceva

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.