Ce greșeală mare a făcut șoferița

Prin parbriz. Așa a fost scoasă șoferița din Buzău după impactul violent cu tirul:
O neatenție care putea s-o coste viața

Șoferița de 56 de ani din Buzău, venea dinspre Boboc. La intersecția cu E85 a virat stânga (către orașul Buzău) fără a se asigura corespunzător:

Șoferița venea dinspre Boboc și avea stop la pătrunderea pe E85

Autoturismul șoferiței a fost izbit violent de tirul care rula regulamentar către orașul Buzău dinspre Rm. Sărat.

Femeia, rănită, a fost scoasă prin parbriz de martori și localnici. Prin zonă au trecut întâmplător niște pompieri în civil, care au oprit și au dat o mână de ajutor.

Ulterior la fața locului au ajuns echipajele de la Buzău, iar șoferița a fost preluată de ambulanță, stabilizată și transportată la UPU Buzău.

Din fericire, acestea sunt cam ultimele accidente de pe E85. Până la finalul anului, firmele lui Umbrărescu vor termina autostrada Buzău – Focșani, iar traficul pe E85 se va reduce de la anul cu aproximativ 75%. Pe E85 se va mai desfășura doar traficul local (Poșta Câlnău, Zărnești, Racovițeni etc.). Mult mai puține mașini va însemna și mult mai puține accidente.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Ce greșeală mare a făcut șoferița

 • Va fi redus traficul pe E 85, pana ce vor fi introduse taxe pe autostrada! Apoi se revine la …normal

  Răspunde
  • Taxa o să fie doar pentru tine și alții ca tine!

   Răspunde
 • Suntem în centrul comunei Poșta Câlnău,cu ce viteză circula tirul de a izbit violent, în locul acela existând și trecere de pietoni?

  Răspunde
  • Dorule, nu te înrola în armata proștilor! Accidentul a fost generat de nerespectarea indicatorului STOP de către domnișoara de 56 de ani. Restul sunt discuții inutile!

   Răspunde
   • Doar cei din ,,armata” aceea, unde tu ai grad măricel ,cred că dețin adevărul absolut și discuțiile sunt inutile. Respectând cât mai bine regulile de circulație vom reuși să evităm și astfel de imprudenți, protejându-ne în primul rând pe noi înșine! În altă ordine de idei: de unde știi că e domnișoară?

    Răspunde
   • Când să faci stânga, acolo, dacă se circulă pe E85 cu viteze mult peste limita legală, pe două benzi, când acolo este doar una.
    Acolo chiar și acel acostament considerat banda a doua dispare și lasă pe cei care vor să facă stânga să iasă mai mult în intersecție.
    Mă tem că, în cazul de față, tu te înrolezi…

    Răspunde
  • Așteptăm instalarea camerelor de viteza . Se circulă constant cu 80km/h ,in localitate ,intersecție cu doua drumuri secundare și trecere de pietoni.

   Răspunde
 • Toti nebunii si inconstientii iau permisul. Kamikaze pe roti

  Răspunde
 • Tereaca, unde e stirea cu motopartistu care a facut poc? Ori te-a rugat familia indurerata sa nu-l mai pastrezi de exemplu de prostie pe site?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.