Ce grijă avea profesorul de sport de la Școala nr. 1 după accident ? „A smuls telefonul unei mămici care făcea poze”

Reporterul buzoienii.ro a fost oprit astăzi pe stradă de o femeie aflată în grupul de părinți care-și așteptau copiii la Școala nr. 1.

A văzut întreaga scenă a accidentului din fața porții (chipul dânsei apare într-o filmare de la fața locului) și i-a povestit reporterului câteva lucruri despre care, probabil, nu s-a mai scris până acum în presa locală.

De pildă, femeia respectivă a fost contrariată de atitudinea profesorului de sport de la Școala nr. 1.

„Știți ce grijă avea domnul profesor de sport la câteva secunde după accident ? Adrian, parcă îl cheamă, îmi cer scuze, nu-i știu numele de familie. Să nu-i lase pe cei prezenți să filmeze ori să facă poze. Striga în stânga și în dreapta, „n-aveți voie să faceți poze”. Ce m-a intrigat cel mai tare e că a avut tupeul să smulgă din mână telefonul unei mămici. Era o doamnă tânără, cam pe la 30 de ani. Striga la ea să șteargă imediat pozele ori filmulețul. Nu știu ce s-a mai întâmplat că apoi m-am repezit să ajut o doamnă căzută la pământ și care se văita de picioare”, ne-a spus femeia respectivă.

Pe site-ul Școlii nr. 1 ca profesor de sport figurează un domn Adrian Narcis Nicolae.

Până acum reporterul buzoienii.ro n-a reușit încă să îl contacteze pentru a-și exprima un punct de vedere referitor la cele declarate mai sus de această mămică.

Există și mărturii, că mai apoi, domnul profesor a sărit cu multă vervă în ajutorarea răniților. Pentru aceasta merită evident felicitări, dar vorba lui Ioanițoaia, una-i una și alta-i alta.

Citește articolul: Cum a umilit doamna director de la Școala nr. 1 un ziarist

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ce grijă avea profesorul de sport de la Școala nr. 1 după accident ? „A smuls telefonul unei mămici care făcea poze”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.