Ce haine NU trebuie să îți lipsească din dressing, în funcție de siluetă!

Dintotdeauna, femeile și-au dorit să aibă un corp perfect.

Cu toate acestea, perfecțiunea a fost întotdeauna privită din punct de vedere subiectiv, deoarece în trecut perfecțiunea era definită de formele voluptoase și de femeile mai plinuțe. În prezent, talia îngustă și silueta silfidă sunt considerate repere ale frumuseții.

Fiecare formă a corpului este frumoasă în felul ei, atât timp cât știi să îți pui în evidență atuurile și să îți ascunzi imperfecțiunile. De aceea, și hainele trebuie alese și potrivite în funcție de ceea ce ți se potrivește, nu neapărat după ultimele trend-uri.

Iată câteva haine care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în funcție de silueta ta:

1) Silueta clepsidră

Este considerată silueta ideală, deoarece nu trebuie să te chinui să ascunzi, ci mai degrabă să scoți în evidență. Femeile cu siluetă clepsidră sunt într-un ușor avantaj, deoarece talia este îngustă iar umerii sunt la același nivel cu șoldurile, fapt ce creează o armonie a corpului extrem de plăcută ochiului. Pentru o astfel de siluetă, trebuie să alegi bluze care să nu îți scoată foarte tare umerii în evidență și fuste cu talie înaltă, conice. Poți consulta gama de produse Elisabetta Franchi, unde cu siguranță vei găsi haine potrivite pentru tine și stilul tău.  

2) Silueta dreptunghi

Această siluetă se mai numește și atletică, deoarece femeile cu un astfel de corp ajung foarte repede la abdomenul plat și cu pătrățele pe care oricine îl visează. Pentru acest tip de siluetă, ți se potrivesc hainele care îți accentuează umerii și șoldurile, astfel încât talia să fie mai îngustă. De exemplu, piesele vestimentare ideale sunt fusta cu talie înaltă, cardiganul purtat descheiat, rochii drepte sau în A, cărora să le asociezi o curea în talie.

3) Silueta pară

Femeia care are silueta de pară este, în concepția bărbaților, femeia cea mai fertilă, datorită volumului din partea de jos a corpului. Șoldurile mari sunt un adevărat farmec pentru bărbați. În acest caz, trebuie să porți bluze cu umerii marcați, pentru a putea avea un echilibru între umeri și șolduri. De asemenea, sacoul cu epoleți este extrem de elegant și îți poate echilibra forma corpului cu succes.

4) Silueta măr

Silueta măr este caracterizată de umerii care sunt mai mari decât șoldurile, iar talia este una nemarcată. Femeile cu această formă a corpului se bucură de picioare frumoase și extrem de lungi. Pentru silueta măr potriviți sunt pantalonii evazați, deoarece lărgimea de la baza piciorului creează un echilibru cu umerii. De asemenea, e bine ca în partea de sus să porți culori mai închise iar în partea de jos culori mai deschise.

Indiferent de forma corpului care te caracterizează, există haine potrivite pentru toată lumea. Trebuie ca tu să ai simțul esteticului și al stilului mai bine dezvoltat pentru a putea să îți dai seama ce tip de haine se potrivesc corpului tău. Concluzia este una simplă: fiecare femeie este frumoasă în felul ei, important este cum se pune ea în evidență.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.