Ce i-a cerut azi Toma lui Ciolacu. „Am pus avionul, e rândul tău acum!”

„Pauză publicitară”, a spus azi Toma în mijlocul discursului său.

Dacă la tv în pauzele publicitare se obțin bani, Toma a încercat azi să smulgă o promisiune de la Ciolacu. Făgăduiala că se va implica pentru ca la Boboc să se facă pe lângă aeroportul militar și unul civil.

„E nevoie pentru a continua dezvoltarea orașului și a județului Buzău, a părții ăsteia de sud a Moldovei și a sud-estului României, să înființăm la Boboc pe lângă aeroportul militar și unul civil. Sper că armata, dar și factorii politici vor fi de acord”, a cerut primarul.

Solicitarea lui Toma a fost recepționată de Ciolacu.

„Domnul primar ne-a lansat azi și o provocare. Să începem demersurile pentru un aeroport civil lângă cel militar. Pentru început de marfă. Cargo. De fapt, anumite discuții au fost deja demarate. O să le continuăm atât cu ministrul apărării, cât și cu doamna Dăncilă, prim-ministrul României”, a răspuns Ciolacu.

Primarul C-tin Toma e de părere că un aeroport civil la Boboc ar folosi firmelor existente din Buzău și regiune, dar ar ajuta și la demararea unor noi investiții în zonă ale firmelor care au nevoie de un astfel de transport de marfă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca

loading...

7 comentarii la „Ce i-a cerut azi Toma lui Ciolacu. „Am pus avionul, e rândul tău acum!”

 • … „a părții ăsteia de sud a Moldovei”! S-a dus dracului toată geografia, domnule primar! Mai indicat era să spuneți „a părții ăsteia de nord, a Munteniei” și vă scoteați! De parcă nu era de ajuns că tot Bucureștiul ne consideră moldoveni… Poate că așa și suntem, în cele din urmă, nu?

 • Nici tu nu esti mai destept, Incognito… E gresit spus si in “partea de nord a Munteniei”, caci acolo sunt Carpatii… Zona Buzaului, in cea mai mare parte, e situata dincoace de curbura Carpatilor… Deci, daca ne raportam la Muntenia cand vorbim de judetul nostru, CORECT e sa spunem NORD-EST-ul Munteniei!
  Inteleg ca matematica e grea… dar de geografie, mai ales a tarii noastre, ar trebui sa avem un minimum de habar!

 • De fapt in cuvintul meu am spus ca înființarea și a unui aeroport civil la Boboc ar însemna dezvoltarea Buzăului , a sud -estului României și a sudului Moldovei ! Pt ca nu ar putea fi rentabil un aeroport decit pt o zona mai mare ! Va mulțumesc !

 • Nu transporta nimeni marfa pe calea aerului in tara, cu atat mai mult nu la Buzau.
  Si nici de pasageri daca ar face nu cred ca ar avea succes… de ce sa te duci la Boboc cand imediat ajungi la aeroportul International Otopeni.

 • Guvernul are în plan construirea unui aeroport între Focșani, Brăila și Galați. Nu cred ca Bobocu este luat în calcul.

 • Cand o sa vada si buzoienii expusa in gara buzau o lucomotiva rece cu abur cum sunt expuse in multe gari din ardeal sau trebuie sa asteptam la camera un presedinte al carui parinte a fost mecanic de locomotiva.

 • Nu inteleg necesitatea infiintarii unui aeroport civil la Buzau… Pe langa faptul ca e un oras cu populatie mica, BZ-ul e situat destul de aproape de Bucuresti-Otopeni, buzoienii ajung imediat acolo… nu am auzit nici macar un buzoian sa se planga de asta!
  Iar cei din Moldova au si ei aeroportul lor, e cel de la Iasi, in primul rand, dar au si la Bacau, si la Suceava parca, si mai vor sa faca unul la Galati.
  Nu le sta nadejdea la Buzau!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.