Ce-i cu munții ăștia de la marginea orașului ?

Șoferii care circulă înspre/dinspre Ploiești i-au remarcat, iar unii s-au întrebat ce-i cu ei.

Munții de nisip aparțin firmei de construcții Mega Edil, deținută de Marian Ghiveciu, om de afaceri și, în trecut, deputat PSD două mandate.

Băiat deștept, Ghiveciu, își face din timp provizii cu agregatele atât de necesare pentru construcția viitoarei autostrăzi de la Ploiești spre Buzău.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Ce-i cu munții ăștia de la marginea orașului ?

 • Muntii astia fac parte din marca inregistrata „Buzau, oras (cam prea) deschis”.
  PSD dixit…

  Răspunde
 • Au facut gropi pe toata linia apei Buzăului au cumpărat teren arabil si au scos nisipul. Ma intreb ce fac autoritățile nici una nu se sesizează.

  Răspunde
 • … adică ăla „știe” că va câștiga „licitația” pentru execuția autostrăzii ?!? 😉

  … bizar, nu? Sau partidu’ e în toate și ne mirăm de halul în care e țara?

  Răspunde
 • De fapt ar putea sa nu fie nici o combinatie, poate omul s-a bazat (desi e putin probabil sa nu aiba informatii si „dedicatie”) pe faptul ca, odata inceputa lucrarea, aprovizionarea cu materiale se va face din sursa cea mai apropiata.

  Ramane de aflat sursa acestor materiale si daca exploatarea s-a facut in conditiile legii. Dar cine sa caute, sa cerceteze, sa vrea sa afle?

  Răspunde
 • ATENTIE ! Agregatele firmei lui Ghiveciu,nu sunt compatibile cu lucrarile ce se realizeaza la constructia drumurilor,compozitia acestora fiind total inadecvata realizarii unor lucrari de calitate si de durata. Deocamdata,atat! Urmeaza.

  Răspunde
 • Nu castiga nici o licitatie pentru executia autostrazii.
  Aia e rezervata firmelor europene, ca fondurile astea europene au obiceiul sa fie conditionate de contractarea firmelor europene, sau a filialelor lor locale. Adica va dam bani, dar sa aveti grija sa fie dati firmelor noastre europene corupte. Bine, cand face UE asta nu e coruptie, e normalitate, daca face un roman asta brusc devine coruptie si e aruncat la beci.
  Daca e adevarat, firma MegaEdil face o miscare inteligenta, isi face stoc pentru ceva ce va avea cerere in viitor, pentru ca firmele europene care vor castiga „licitatia” pentru executia autostrazii de obicei nu au nimic, doar niste argati cu telefon si laptop care trebuie sa se ocupe sa contractele firme locale la niste preturi mici sa execute lucrarile pe care firmele straine vor incasa bani multi.
  Practic firmele europene ce castiga contractele de executie „investitii” nu sunt decat niste intermediari care castiga multi bani fara sa faca nimic altceva decat intermediere. Cei ce fac efectiv executia (adica romanii) primesc bani de seminte, iar averea la coruptii mari ai UE.

  Răspunde
 • Deci, care este de fapt punctul vostru de vedere, domnilor ?
  Omul a facut provizii de materiale, so what ?! E pe banii lui, face ce vrea. De ce stam sa analizam motivele ?! Care ar fi teoria conspiratiei de data asta ?!

  Oi.

  Răspunde
 • Domnul Ghiveciu își face provizii…ce dacă agregatele lui nu sunt compatibile la lucrările drumurilor…el pe alea le are…pe alea le bagă…ce tot nu se înțelege ?
  Ar fi bine sa se verifice lucrările executate de firma dumnealui…calitatea lor…sa se execute unele lucrări de expertiza…etc…

  Răspunde
 • E ok. Fiecare buzoian sa vina cu o galetusa plina de balast si i-am luat fata Ghiveciului. Pe dracu. Tot noi l-am votat, acum ne lepadam de alegere. O moralitate debordanta in acesta mica asezare situata intre Ploiesti, Brasov si Focsani ca nici nu mai inteleg care-i i-e rostul. Am fost we acesta la Bv. Nu e Tintesti, asta cu siguranta, dar inca imi caut motivele pentru care m-am mai intors.
  O alta informatie misto e ca astia si-au pregatit terenul de ani de zile. De zeci de ani, doar ca-i ocoleste acum autostrada cu vreo 2 km, ca tantalaii au pus labele pe terenul gresit pe unde sperau ei sa treaca aceasta autostrada si, evident, si la niste exproprieri conforme. Ma refer la portiunea dintre sosea si calea ferata. Unii au mai si mierlit-o, altii au vandut din timp. Ghiveciu va va spune explicit la tv Buzau cum sta treaba, la amică acolo. Iar cel cu oile (are un fetish, ca prea e constant) de mai sus se intreaba. Mai intreaba-te!

  Răspunde
 • Da, dorim consolidarea blocului 41 din micro14

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.