Toma: „O spun chiar dacă risc să-mi mai iau niște înjurături”

„Nu sunt de acord aici cu dna Șoșoacă și nici cu George Simion de la AUR. O spun chiar dacă risc să-mi iau și de aici niște înjurături”, a spus în această seară primarul Toma la Campus TV.

Toma: „Eu cred că acest virus există și e un pericol real. Nu-și lăsau americanii, englezii, francezii sau rușii să le moară populația, ar fi făcut ceva de-ar fi putut. Iar acolo, în aceste țări puternice, liderii lor îi roagă pe cetățeni să se vaccineze pentru că asta e singura soluție. Ar trebui și noi, românii, să facem la fel”.

Primarul Toma nu doar că s-a vaccinat, dar ca să poată obțină serul mai repede a mers într-o seară la un centru de vaccinare, sperând că o persoană de pe listă nu s-a prezentat.

Toma îi roagă pe buzoieni să meargă să se vaccineze. România însă, cu doar o treime din populație vaccinată, e pe penultimul loc din Uniunea Europeană (doar Bulgaria e sub noi).

Citește și:

loading...

26 de comentarii la „Toma: „O spun chiar dacă risc să-mi mai iau niște înjurături”

 • Cred ca 2 treimi din populatie e nevaccinata, nu vaccinata. Nu urmaresc stirile in domeniu, dar nu are cum ce scrie in articol.
  Iar rebuturi ca Sosoaica si Simion apar din cauza risipei si ciordelii pe care o faceti voi, politicienii care nu sunteti dusi cu pluta, dar sunteti dusi pe aratura cu bunul simt.

 • ” România însă, cu doar două-treimi din populație vaccinată”. Este o eroare aici. O treime vaccinată. Două treimi nevaccinata.
  Nu e de mirare că domnul Primar este preocupat că va primi înjurături „și de aici”. De ce oare? De ce ar fi oamenii atât de rău intenționați încât da înjure din orice motiv?
  Poate problema e acolo unde nu s-a gândit încă domnul Primar.

 • Am corectat. Doar o treime vaccinată. Vă multumesc.

 • Daca trecea referendumul ,cu Tintestiul nu mai eram in scenariul roșu și nu mai plângea Tomiță sa ne vaccinam.

 • Una dintre foarte putinele luari de pozitie ale dlui Toma cu care sunt 100% de acord!
  …ca pozitie verbala!…
  Pentru ca nu inteleg de ce tine dl Toma in brate poza unui extremist fundamentalist, antiromanul George Simion…

 • Bine că i-a venit mintea la cap. Cine oare i-a suflat în pânze acestui Simion, un neolegionar sinistru, privire fixă de psihopat, idei și mai fixe, probabil și teleghidat de lumea subterană a serviciilor de tot felul și de prin toate părțile? Cine se trăgea în poze cu Simion? Ce să spun, totul pentru Basarabia… Nu poți milita pentru Basarabia alături de acest specimen, obții exact opusul. Să vă fie de bine, domnule primar, poate data viitoare căscați mai bine ochii și țineți mai strânse mâinile pe punga cu bani publici!
  În rest, da, bravo pentru încurajarea oamenilor să se vaccineze.

 • Fobia de înjurături sa fie motivul pentru care domnul Primar a evitat subiectul până acum când este deja tardiv? Cred că nu a vrut să fie în dezacord cu publicul alegător și a stabilit prioritățile strict pe considerente personale. Mai mult, a organizat adunări care au dat impuls răspândirii SARS COV2. „Mai bine mai târziu decât niciodată” este mai degrabă aplicabil la parcuri și uniri de UAT-uri decât la vaccinare. Fiecare cu prioritățile lui. Fiecare trebuie să trăiască cu greșelile lui și cu urmările lor. Atât s-a putut….. Asta e…. Avem ce am cultivat sau ce am lăsat să crească.

 • Politicaly corect….
  Ar fi trebuit sa zică ce zice in August când nu se vaccina nimeni, acum de frica au început sa se aglomereze centrele de vaccinare. Toma e doar in trend iar șoșoaca se pitește zilele astea tocmai ca ea e înjurată ca ultima țoampră.

 • Dacă nu era de acord cu cei doi, nu organiza acel referendum. Se cam împlinesc 14 zile de la votare și uite ce frumos cresc cazurile raportate… Ori e demagogie ieftină și nu m-ar mira, în ambele situații. Brusc, cum au o nevoie unii, cum nu mai e pandemie.

 • Perfect de acord cu domnul Toma.
  Iar șoșoaca, într-o țară normală, era;de mult la Săpoca cu o cămășuță d-aia cum se poartă… 😉

 • George Simion nu are o zi in câmpul muncii iar madam Sosoaca vine din era Năstase. Doi bufoni lipsiți de bun simt și neștiutori. Doi habarniști. Văi mama lor. Daca ii scutiri puțin le cad toți fulgii.

 • O fi avand Primarul Toma multe „bube” si destule hotarari indoielnice, in privinta modului cum conduce si administreaza urbea, dar sa il injuri si sa il acuzi pentru ca indeamna oamenii sa se vaccineze, este nu numai prostie si ipocrizie, dar si lipsa de responsabilitate, nesimtire, prostie si nemernicie. Aruncam cu vorbe, invective si injurii pentru o problema care ne priveste pe toti:SANATATEA! Nu vedeti ca din cauza prostiei, lasitatii, nemerniciei, iresponsabilitatii,……tara s-a umplut de bolnavi? Va plangeti ca va este astupata gura cu o masca,dar este mai bine sa vi se astupe gura cu pamant? Sunteti atat de inconstienti incat credeti ca e o „distractie” pentru cei care ajung in spitale cu un furtul pe gat pentru a va ajuta sa mai puteti respira? Oameni buni, nu mai ascultati si nu va mai luati dupa tot felul de imbecili care sunt „mari specialisti in medicina” si prin „sfaturile si indemnurile ” lor va trimit direct in bratele unor „medici in sutana” si in final la „ATI Eternitatea” pentru odihna …..vesnica. Treziti-va oameni buni, ca doar nu o fi devenit poporul asta o turma de imbecili, manipulata si batjocorita de tot felul de clarvazatori si prezicatori.

 • Ideal ar fi ca România să fie jumătate vaccinată iar cealaltă jumătate nevaccinată, să punem ouăle măcar în două coșuri. După atingerea acestui obiectiv așteptăm frumos 5 ani de zile și tragem linie. Deocamdată nimeni nu-și asumă nicio responsabilitate, nici măcar producătorii vaccinurilor, până în 2023 ele sunt experimentale. Vaccinații n-au de ce să nu fie de acord pentru că ei cred că sunt imunizați, că răspândesc aproape spre deloc virusul și cred ei că o să moară de bătrânețe.
  Dacă se vaccinează toată România atunci nu mai ai ce să compari, singurii câștigători fiind producătorii de seruri experimentale care devin prin acumularea rapidă de plusvaloare stăpânii de drept ai planetei.

 • Și era să uit! Jumătate din medicii de la Spitalul Colentina sunt nevaccinați? Eu după care să mă iau? După medicii vaccinați sau după medicii nevaccinați?

 • Chiar dacă progresul tehnic cibernetico-electronic a atins cote inimaginabile – vezi cazul asistărilor video-audio din săli de operații aflate peste mări și țări – totuși, adevărata medicină și asigurarea stării de sănătate a populației nu se face la televizor ! Acolo, își dau cu părerea mulți neaveniți, se propun soluții aberante ( unele chiar ticăloase ) totul având un numitor comun de final : banul ! Din păcate, sălile de reanimare și cimitirele sunt arhipline, masca de protecție o poartă și monarhi și mari vedete din showbiz sau sport – toate constituind o realitate dură și necruțătoare ! Poporul nostru – cu toate luminile și umbrele lui – trebuie ajutat să supraviețuiască nenorocirii produsă în laboratoare de ” cercetare ” secrete …

 • Există medicație și pentru cazurile grave. O perfuzie cu anticorpi monoclonali și în două zile ești acasă. Dar tratamentul este rezervat „elitelor”! La muritorii de rând, paracetamol și vitamine!

 • Mananci kko. Au monoclonali toti, in spitale si NU, nu esti acasa dupa 2 zile.
  Esti un habarnist total, vorbesti din google, m-am convins….

 • Până și doctorița de familie m-a trimis acasă, cel puțin a mea Badea. Fără test rapid făcut la un laborator nu mai consultă. Ai bani trăiești, nu ai nici unii medici de familie nu se mai uită la tine!

 • Tu ai noroc. Ești vaccinat. Nu mai ai nevoie de monoclonali.

 • Adrian, zici că medicul de familie nu te-a consultat fără un test rapid făcut la un laborator!
  Ți-a sugerat cumva și laboratorul?
  Ești vaccinat cu schema completă?

 • Adrian, vaccineaza-te …. este gratuit. Suntem 5.6 milioane de romani vaccinati si suntem vii, nu am murit….

 • Probabil Adrian este deja vaccinat cu schema completă și medievala, analfabeta funcțională de doctoriță de familie îi cere test rapid de laborator! Rușine. Să-și schimbe urgent medicul de familie. E gratis.

 • SuperDEŞTEPT primul comentariu al ,,Pixelului Albastru” !! Dovadă că acest site e citit (şi comentat) şi de oameni inteligenţi, ceea ce e un fapt îmbucurător…
  Ca să ofer şi eu o variantă de răspuns în aceeaşi notă cu a Pixelului Albastru, o reală şi logică GRIJĂ există şi asupra vaccinaţilor (cu care nu am nimic… nu sunt nici pro, nici contra lor, fiecare face ceea ce consideră), chiar dacă momentan aceştia se simt imunizaţi… Pt. că peste 1 an, peste 2, peste 3 (sau cine ştie peste cât timp în viitorul apropiat), nu se ştie cum îi va veni ,,vaccinului” să se comporte în organismul uman… Pt. că pe termen lung nu garantează nimeni pt. el… E doar un ,,vaccin” produs în grabă, în regim de urgenţă, contra-cronometru, sub presiunea şi disperarea guvernelor şi cadrelor medicale !!

 • Se vede ca esti si tu destept, Dumitre……
  Vaccinul intra in organism si provoaca o reactie a sistemului imunitar.
  El NU RAMANE in organism, ci „moare” in scurt timp, daca pot spune asa. Raspunsul imunitar, tradus in anticorpi cu memorie produsi de organism, ramane apoi activ o perioada, mai lunga sau mai scurta. Fiind un virus gripal, va suferi mutatii dese pana cand, la un moment dat, vaccinul actual va trebui adaptat iar…..si tot asa, ca la vaccinul banal antigripal.
  Asta e tot….
  Nu exista nicio conspiratie, dragul meu….

 • Măi Cătălin dragă, pe ce eşti tu atât de sigur că tocmai aşa se petrec lucrurile cu acest vaccin odată intrat în organism ?? Aaaa, că aşa ţi-au zis alţii şi că aşa ai auzit tu la televizor ?? Ai încredere atât de oarbă în acei medici care behăie pe la televiziuni şi în online garantându-ne marea cu sarea cu acest vaccin ?? Sau ai uitat că nu de puţine ori chiar şi ei, medicii, şi cercetătorii din lumea medicală s-au înşelat, atât teoretic, cât şi practic (prin numeroasele malpraxisuri făcute) ??
  Singura certitudine pozitivă pe care o au vaccinurile astea e că acţionează psihologic în primul rând (se duce omul îngrozit de perspectiva morţii să se vaccineze, i se administrează cu seringa un ser de care habar n-are ce conţine şi din ce fel de laboratoare provine, şi , după ce se vede înţepat, se crede ,,imun”, mai ceva ca Rambo, în faţa SARS COV 2-ului) !!
  SARS COV 2-ul însă, fiind un virus mult prea parşiv, dincolo de periculozitatea sa mortală (pt. că tocmai în acest scop a şi fost creat şi ,,scăpat” printre oameni) reuşeşte să păcălească şi aceste leacuri formale, de ochii lumii, numite ,,vaccinuri”, continuând nestingherit să-i lovească în continuare şi pe vaccinaţi !!
  Cu sau fără ştiinţa lor, vaccinaţii oricând se pot trezi luptând pe două ,,fronturi”: pe de o parte, împotriva SARS COV 2-ului (injectându-se cu un ser care li s-a tot repetat lor c-ar fi ,,salvator”) iar pe cealaltă parte tocmai cu serul care li s-a injectat (însă despre care nu au nicio certitudine ce evoluţie poate avea în organismul lor pe viitor…să sperăm că nu va fi asemeni unei bombe cu ceas care deocamdată ticăie… TIC-TAC, TIC-TAC) !!
  Sănătate multă tuturor !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.