Ce îi roagă constructorul pe proprietarii acestui bloc din Buzău

S-a făcut fațada (pe o parte) a primului din cele trei blocuri turn din centrul Buzăului.

Constructorul care înfrumusețează (și anvelopează) blocurile (din spatele hotelului Pietroasa) cu bani europeni a făcut prin intermediul buzoienii.ro un apel către locatari.

„Tâmplăria PVC pe care o punem noi e mai bună, are șase camere. Din păcate, mulți proprietari ne refuză. Ca să nu mai facă deranj în casă preferă să păstreze tâmplăria lor, care cel mai adesea are doar patru camere”, ne-a spus șeful de lucrări.

Unii ar fi dorit ca firma de construcții să nu dea jos nici măcar vechea izolație de pe bloc. „Nu se poate așa ceva, altfel noi nu am putea mai dăm garanția de cinci ani a lucrării”.

Firma care face blocurile frumoase este din Buzău și s-a remarcat în ultima vreme în județ prin lucrările de calitate, realizate în termen (SC ACS New Antreprenor Construct SRL).

În ultimele luni a executat lucrări de utilitate publică la Vadu Pașii, Săgeata, Căldărăști, Nehoiu și mun. Buzău.

Exemplu: Centrul Medical de Permanență de la Săgeata

Citește și:

loading...

10 comentarii la „Ce îi roagă constructorul pe proprietarii acestui bloc din Buzău

 • Sa nu dati jos vechile termopane .Actualele termopane sunt cu 6 camere dar sunt mai slabe calitativ.Vechea tencuiala sa se dea jos acolo unde se exfoliaza. Este problema lor sa inlocuiasca exfolierea. Cand s-a facut proiectul de reabilitare de ce nu au participat si locatari ca ei sunt propietari si beneficiari acestei lucrari si culmea mai si platesc. Culmea in judet PSD locuitori platesc imbunatatirea conditiilor de trai.

 • Tarani prosti!Duceti-va bai tantalailor si vedeti cum arata Bucurestiul cu blocurile alea frumos reabilitate!

 • Și…….care-i rugămintea ???

 • Calitatea unor termopane nu se măsoară doar în numărul de camere… De ce nu a adus constructorul termopane de calitate superioară, cu geam tripan…etc. și atunci toți locatarii le-ar fi înlocuit…

 • Anonim, gresesti, toti pensionarii din acele blocuri vor doar moka, asa cum au primit si apartamentele, dupa 1990.
  Asta e de fapt problema.
  90% din cei care stau acolo VISEAZA doar la mokangeli.
  Sorry.

 • … dar nici carcalete nu se poate face, unii albe, unii maro, unii cu 2 canaturi, unii cu trei, ba canaturi mai mici, ba mai mari…
  …pricepeti, nu tot orasul e Simileasca, trebuie ca blocul sa fie unitar.

 • Dle Catalin, nu este adevarat ceea ce spui. Apartamentele din aceste blocuri au fost contractate si cumparate de catre locatari in 1975 – 1977. Creditele au fost facute la CEC pe 25 de ani.

 • Dna Darina, cunoasteti foarte bine tipologia vecinilor dvs.
  Multi sunt spre sfarsit de drum. Ii doare la basca sa se faca blocul frumos si mai ales cu imagine unitara, cum bine spunea antevorbitorul nostru mai sus…
  Vor pune numai bete in roate, degeaba sunt unii bine intentionati. Tristi, asa cum toata viata lor au fost. Popor bolnav.

 • @Catalin, nu varsta e factorul nefavorabil aici… Ca drept dovadă, în blocul cu J’Pizza de la rondul cu avion, care probabil e CEL MAI JEGOS BLOC DIN BUZĂU (culmea – e şi poarta de intrare în oraş pentru oricine vine dinspre Moldova… sau şi mai culmea – unui Buzău întreg i se livrează non-stop mâncare la domiciliu tocmai din JEGUL ĂLA DE BLOC !!!!), locatarii de acolo în proporţie de circa 90% sunt tineri, până în 60 de ani !

 • Ce buni sunt unii de dat sfaturi si de cheltuit banii altora.
  Daca nu va place cum arata dati voi banii sa faceti cum va place voua.
  Dar nu, voi sunteti doar cu datul din gura, nu cu facutul.
  Dar nu, voi vreti pe banii altora sa vi se satisfaca voua fanteziile estetice de prost gust.

  Daca ii iei la verificat exact astia care se dau mari esteticieni sunt aia care au cele mai execrabile fatade si cele mai jegoase geamuri si isi expun si chilotii in fata geamului pe post de decoratiune… dar la sfaturi pe banii altora sunt tari rau, mai greu sa isi vada de propriul nas si propria maghernita.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.