Ce înseamnă asta ? „Au căutat și pe sub parchet”

Au trecut douăzeci de zile de la crima care a oripilat Buzău.

Incendierea Valentinei și a apartamentului de la etajul nouă al blocului din fața CJ Buzău s-a produs în zorii zilei de sâmbătă 23 februarie.

Deși se împlinesc trei săptămâni de la tragicul eveniment, apartamentul Valentinei nu a fost încă returnat familiei!

apartament incendiat
Foto, azi

Fotografia a fost realizată azi, Poliția și Procuratura continuă sechestrul pe apartament, iar ușa de la intrare este sigiliată.

„Au mai venit domnii de la poliție și procuratură. Într-o zi au scos și parchetul. E treaba dânșilor, știu ei ce caută. Probabil că ancheta nu-i încă terminată. A venit și sărmana doamna Milica într-o zi, va scoate apartamentul la vânzare, vă dați seama, nu mai poate locui aici”, ne-a declarat un vecin.

Dacă apartamentul incendiat rămâne încă în custodia organelor de anchetă – care se pot întoarce oricând după probe – în schimb, locatarii din bloc au plătit în jur de 30 de milioane de lei vechi unor zugravi pentru recondiționarea casei scării – afectate de fum și foc.

Și vecinul de vizavi și-a schimbat ușa de la intrare, afectată în acea dimineața de focul puternic care ieșea din locuința incendiată cu benzină.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.