Ce înseamnă asta pentru buzoieni

Veste proastă, azi, pentru buzoienii din municipiu + cei care au treabă în oraș.

Orașul Buzău a ajuns azi la o rată de infectare de 3,37 la mie (2,77 și 2,96 în zilele precedente) intrând oficial în scenariul roșu.

Măsurile exacte ar urma să fie decise și să intre în vigoare după întrunirea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Ar urma să redevină obligatorie purtarea măștii în apropierea unităților de învățământ, a piețelor și a altor zone aglomerate din oraș (mulți o poartă deja).

Accesul în restaurante și baruri se va face doar prin prezentarea certificatului verde, a dovezii trecerii prin boala sau a unui test Covid negativ.

Aceleași restricții sunt valabile și pentru cinematografe, teatre sau săli de spectacole, cel putin pentru urmatoarele 14 zile.

Adunările și petrecerile se pot face în continuare cu prezentarea certificatului verde, cu un număr mai restrâns de invitați.

Citește și:

loading...

13 comentarii la „Ce înseamnă asta pentru buzoieni

 • H.G. referioare la certificatul verde a fost anulata de curtea de apel Cluj .Dosar 607/33/2021 . Asa ca certificatul poate fi bagat unde nu ajunge soarele !

 • Greul acum începe, valul 4 este mai intens decât toate celelalte 3 la un loc. Dacă nu se impune rapid carantină pe localitățile cu peste 3 la mie, o sa avem mari probleme. Dar carantină adevarata , nu simulare ca dată trecută. Nu luptăm cu Covid, cu nevaccinati sau cu sosoaca…luptăm cu prostia omenească, singurul lucru evaluat ca fiind infinit de către Einstein…

 • Bukk, nu te proteja in niciun fel.
  Te rugam ! Ne rugam !

 • Suntem pe cont propriu! Vaccinați-vă, purtați mască peste tot, evitați orice aglomerație, aerisiți încăperile, birourile, clasele!

 • Orașul nostru este vestit pentru vitejia locuitorilor și pentru spiritul războinic (am bătut Parisul). Mergem în fiecare zi la luptă oriunde cu nasul gol și fără teamă.
  Jurnalul de luptă consemnează azi 7 căzuți pe altarul libertăților individuale (nu neapărat și susținători, dar sigur căzuți). Spitalele caută spații pentru răniți. Răniții din alte cauze decât lupta pentru libertate vor aștepta și vor manifesta spirit de sacrificiu și respect deosebit față de combatanții și victimele colaterale în lupta pentru libertate individuală.
  Doamne ajută!!!

 • Bukkovirus contra Coronavirus….un meci cu rezultatul predictibil.
  Aleluia!

 • Toti PNL-isti & PLUSER-isti sa comenteze aici !!! Stai , deja au inceput :))) . Vaccinarea este , si trebuie sa fie optionala atata vreme cat nu impiedica infectarea si raspandirea , LOGIC !!!! Oameni au dreptul asupra vietei lor , asa ca , orice om poate decide daca moare sau traieste . Cei care vor sa se vaccineze , OK. Asta inseamna ca nu vor fi afectati de boala …. si in cazul asta , CE DREACU AU CU CEI CARE NU VOR SA SE VACCINEZE ???

 • Bukk..acea decizie nu e definitiva..Pana atunci sa-ti scoti din cur certificatul fost verde(la tine acum maro) si foloseste-l.

 • „Vitejilor” care cred ca pot invinge acest nenorocit virus,li se vor asigura „tratamente” la pupatul moastelor,la baut matanii in biserici,in „locuri cu verdeata si multa liniste”.Acesti inconstienti si iresponsabili,nu mai trebuiesc internati in spitale si la ATI,ci in spitalele de boli psihice sau izolati in lagare pana le vine mintea la cap.Ar fi foarte normal sa isi plateasca spitalizarea si tratamentul si sa li se faca dosare penale pentru zadarnicirea combaterii bolilor.Iar tu Tereaca,nu mai publica materiale despre acesti imbecili penali.Lasa-i in „plata Domnului!

 • Babuinii nu inteleg faptul ca, fiecare om are dreptul sa decida in privinta vietii si sanatatii sale !Sunt spalati pe creier si neavand argumente la ideile lor naziste , incep sa jigneasca !

 • BUKK tu ai avea dreptate dacă tratam omul ca entitate de sine stătătoare. Nu era așa nici în urmă cu mii de ani. Fără ceilalți oameni, în ceva timp rămânem fiecare în ăla gol. Tocmai datorită colectivității ne permitem să contestăm ceva. Fără colectivitate nu am fi avut în fața cui să contestăm și am fi fost preocupați permanent de căutat papa în eventualitatea îndoielnică a însăși existenței pe planetă. Observația este cât se poate de amicală.

 • Bukk, nu te vaccinezi, foarte bine, dar daca vin acum langa tine si iti tusesc direct in fata, fugi mancand pamantul.
  Aviz tuturor celorlalti ipocriti, anti-Corona. Asteptati-l, vine si la voi, incultilor !
  Traim in tara in care daca calci in kko te duci si bagi la loto dar daca va explica medicii sa va vaccinati, ii injurati :))))

 • A fost gripa aviară care a marcat deschiderea cutiei Pandorei. A fost virusul vacii nebune cu limba albastră, pesta porcina acum ediția a 3 a de când a început, a fost prima tulpină de covid 19, a urmat o varianta mai puternică ca urmare a adaptării virusului la tratamentul din spitale combinat cu ce a mai adunat în drumul lui triumfător , acum e varianta delta, va urma varianta teta și ne vor pune sa ne vaccinam cu același vaccin, al patrulea vaccin. Între timp pesta face iar ravagii și efectivele românești de suine sunt decimate. Totul este făcut spre a omorâ cat mai mult, a distruge fermele avicole cele de porcine și efectivele și-așa foarte mici de bovine. Dragilor totul este creat pentru ca o specie să fie mai puternică decât era. Numai specimenele puternice supraviețuiesc, restul mor datorita selecției naturale. Omul nu face decât sa încetinească dispariția unor indivizi din aceiași specie s-au rasă ceea ce este o luptă pierdută din start. Și la oameni este la fel, cu regret o spun dar până nu mor cei cu boli, fără o imunitate bună nu o să se oprească tăvălugul virusului. Vaccinul ar trebui să crească imunitatea individului și sa fie apt organismul sa lupte cu virusul în organismul nostru numai că o persoană vaccinata care are și doar o boală cronică s-au o alta în stadiu avansat nu va putea menține imunitatea corpului prea mult timp din cauza consumului de energie prea mare în lupta cu ce boală are el, ea,. Așa că nu vă mai agitați ca imunitatea vaccinului tine 6 luni. Ar trebui să ne vaccinam în fiecare lună sa putem avea anticorpi care sa poată lupta cu acest virus s-au cu cel cu care va urma. Ați observat ca de când este covid 19 nu a mai răcit nimeni și nici temuta gripă nu mai este.? Pur și simplu pentru că asta este calea naturală a selecției a orice este viu. Ne-a fost luat tot, am devenit piață de desfacere pentru alte state membre UE. Noi aproape ca nu o sa producem mai nimic. Legile acestei țări sunt create de slugi puse de afară. Totul este la comandă. Mâncăm ce ne dau ei, noi nu mai avem. Respiram ce ne dau ei, vezi importurile de gunoaie de afară și halele de gunoi care iau foc și degajă un miros de nesuportat. Contaminarea pânzei de apă freatică otrăvirea cu nitriți și nitrați. Așa că virusul nu e la comandă. El vine și pleacă după ce și-a făcut treaba. Nu va mai chinuiți și sperați în miracole căci doar Dumnezeu le poate face. Vă doresc multă sănătate și imunitate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.