Ce înseamnă modernizarea unui loc de joacă!


Sunt imagini trimise pe adresa redacției de un cititor din cartierul buzoian Mihai Viteazul.

„În această seară, la locul de joacă de la blocul de familiști de pe strada Aurel Vlaicu, aproape de magazinul Triton. Erau atât de mulți copii, încât se făcea cu rândul”, a transmis cititorul nostru.

Fotografia de mai sus, arată cât de utile sunt investițiile în modernizarea/crearea de noi locuri de joacă.

Municipalitatea pare să fi prins ideea, astfel că tot în cartierul Mihai Viteazul, la capătul străzii Aurel Vlaicu (vizavi de poarta uzinei Beta) se amenajează un loc de joacă de la zero.

S-au adus leagănele, toboganele și balansoarele, s-a turnat stratul suport, mai rămâne ca muncitorii de la Urbis să așeze pe jos tartanul.

Când va fi gata – peste câteva zile – sute de copii,din cartierul până mai ieri fără niciun loc de joacă, se vor distra aici.

Un alt loc de joacă de la zero se amenajează în fața blocurilor de nefamiliști de la Gerom.

În total în această perioadă s-au modernizat sau urmează a se moderniza 12 locuri de joacă, iar 5 se fac de la zero.

În paralel, prin cartierele Buzăului se înființează și noi platforme de gunoi îngropate.

Primarul Toma susține că investițiile și modernizarea accelerată a Buzăului se datorează închiderii robinetului risipei și faptului că oamenii au fost puși la muncă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Încă o veste proastă. Noi comune din județul Buzău sub spectrul pestei  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

2 comentarii la „Ce înseamnă modernizarea unui loc de joacă!

  • Felicitariiiii primarului da in aceste zone a orasului la acele camine locuiesc tinerii si e f bine venite aceste locuri de joaca o idee f buna pina acuma nu au fost amenajate locuri de joaca soamne dd ce d l primar nu a candidat la cirma orasului mai de mult ca poate eram mai departe cu dezvoltarea buzaului a stat hotul de bocodeal atitea mandate de si a facut averii

  • Stimate anonim, atâta agramatism ca în postarea dumitale… ceva mai rar, dacă înțelegi ce vreau să exprim! Sa fie de vină ora extrem de matinală la care postai?! Să-mi fie cu iertare, nu suntem niște literați, dar nici așa!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.