Ce jachetă bărbătească porți în funcție de anotimp ?

13Cu toate că se zice că nu prea mai avem parte de patru anotimpuri, ele încă există, doar că vremea pare mai schimbătoare de la o zi la altă. Întrucât atunci când trecem de la vară la toamnă și iarnă avem parte de zile extrem de diferite, de multe ori nu știm cu ce să ne mai îmbrăcăm pentru a nu ne fi prea cald sau prea frig.

Am cercetat mai multe modele de jachete care să te poată însoți în anotimpurile friguroase, mai ales atunci când temperatura se schimbă brusc de la o zi la alta și nu ai idee ce să porți.

Toamna cea ploioasă

Se știe foarte bine că toamna aduce cu ea nu doar vântul și temperaturile reci, ci și ploaia. Ca să te poți apăra de toate la un loc, alege o geacă cu puf pe bleumarin care îți va fi alături atât în zilele mai reci, cât și în cele însorite. Poți găsi multe modele de geci puf bărbați pe https://antoniogatti.ro/jachete-barbati în cazul în care ești mai indecis când vine vorba de croiul sau culoarea piesei vestimentare. De asemenea, plasând o comandă poți beneficia de transport și retur gratuit.

Iarna cea geroasă

Nu poți supraviețui în zilele geroase de iarnă cu jacheta din sezonul anterior așa că ai face bine să investești în ceva călduros și de calitate. Mă refer aici la o geacă cu puf în stil business. Cu o lungime considerabilă, acest tip de geacă îți va ține foarte bine de cald. Alege un model matlasat și cu un exterior care să țină la distanță vântul, ninsoarea și eventualii stropi de ploaie. Ca să fie tot tacâmul complet, nu uita și de glugă. Foarte multă din căldura corpului tău se pierde prin zona capului așa că ar trebui să te protejezi. Nu doar atât, vei fi ferit și de răceli în acest mod și dacă nu ești adeptul fesurilor, gluga ar putea fi un bun înlocuitor atunci când nu mergi mult pe afară.

Primăvara timidă

Mai este până la primăvară, dar poți să te pregătești de pe acum cu o jachetă semi căptușită realizată de Antonio Gatti  https://antoniogatti.ro/ cu mare grijă și iscusință. Primăvara este și ea un anotimp când temperaturile variază, vântul bate și ploile nu sunt nici ele ascunse. O jachetă cu o căptușeală medie și cu glugă va fi numai bună pentru acea perioadă a anului. Dacă simți că este prea cald, poți purta jacheta descheiată. Cu puțin noroc, această haină îți va fi extrem de utilă și la începutul toamnei.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.