Ce jucătoare de NAȚIONALĂ și-au prelungit contractele cu Buzăul

Vești bune pentru cea mai iubită echipă din Buzău. Cea mai bună jucătoare a Gloriei, Ana Maria Iuganu, extremă stângă a echipei naționale și-a prelungit contractul cu Gloria.

„Ancuța” va rămâne la Buzău, deși se vorbește că e curtată de CSM București

Și-a prelungit contractul cu Gloria și Raluca Petruș, una dintre cele mai de perspectivă jucătoare din România (21 ani).

Nu va pleca de la Gloria nici Alina Ilie, care mai are un an de contract. Și ea cochetează cu echipa națională (23 de ani).

Contracte au semnate pentru anul viitor și centrul Andreea Rotaru (și ea cochetează cu naționala), pivotul Petrovic și portărița Alina Iordache. A prelungit pe un an și cealaltă portăriță Ana Maria Mârcă.

Ana Maria Mârcă, o fată serioasă și constantă, cu evoluții bune de fiecare dată când s-a apelat la ea

„Avem discuții de prelungire și cu alte fete din lotul actual. Nu cunosc ca vreuna să fi semnat cu alt club. De asemenea, avem și noi tratative cu alte jucătoare care să vină și să crească valoarea echipei. Deocamdată nu am semnat cu niciuna, dar suntem aproape”, a spus ieri Romeo Ilie, care va face în proporție de 90% echipă și în campionatul viitor cu Coco Mihăilă.

Concluzie:

Buzăul va avea echipă bună și anul viitor. „Eu zic că va fi și mai bună decât cea de anul ăsta”, zice Romeo Ilie. Vom trăi și vom vedea.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce jucătoare de NAȚIONALĂ și-au prelungit contractele cu Buzăul

  • Nikolic ar ajuta mult pe Gloria

  • Bafta multa domn’ profesor !

  • Cam cat il costa pe contribuabilul buzoian acest moft? Asa, macar cu aproximatie. Banuiesc ca jucatoarele astea nu sunt platite din banul public cu salariul minim pe economie.

  • Este singurul sport in acest moment in Buzau care aduce satisfacție buzoienilor, hai sa fim mai toleranti. Buzaul a fost mort pe plan sportiv multi ani si de mult nu am mai vazut suporteri asa de patimasi precum ai nostri la meciurile de handbal de la sala sporturilor Romeo Iamandi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.