Ce l-a făcut pe dnul Andreiu să revină la Buzău

Un șofer de autobuz din Buzău a fost subiectul unei știri difuzate de Antena 3.

Povestea a atras atenția întrucât buzoianul a mers în sens invers, mutându-se cu serviciul de la Londra la Buzău.

Elvis Andreiu, șofer Trans Bus: „Câștigam foarte bine la Londra, lucram șofer de autobuz în transportul public. Dar dorul de casă, de cei doi copii, de prieteni, Buzău și România a învins. Într-o zi, eram în concediu, acasă la Buzău, l-am văzut din întâmplare, într-un magazin, pe directorul Trans Bus Buzău. M-am dus la el, l-am întrebat dacă sunt locuri disponibile la Trans Bus. Așa m-am întors acasă”.

Elvis Andreiu lucrează acum ca șofer pe autobuzul 7 din Buzău. Vezi mai jos știrea difuzată de Antena 3.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Ce l-a făcut pe dnul Andreiu să revină la Buzău

  • A UITAT SA MENTIONEZE SALARIUL????DE LATRANS BUZ!!………… SA IL INTREB SI EU….CE OPURTUNITATI ARE AICI??SUNT NISTE CONDITII ACUM IN U.K ..DRACONICE SA RAMII!!! …..SI DE CE NU A CHEMAT COPII IN ANGLIA …LA STUDII??????? LIMBA ENGLEZA ESTE BAZA …….. SUNT CEVA NECLARITATII DAR EL A ALES ……

  • intrebarea este : si-a recuperat spaga pana acum ? chiar ar fi interesant de stiut daca nu il cunostea pe director , lucra pe autobuz la privat ? in rest este de apreciat reantoarcerea …despre cum s-a realizat aceasta dati-mi voie sa am mari rezerve .

  • S-a terminat treaba in UK si romanash-ul nostru face pe catelul bland pana trece apa…., parca nu ne stim tipologia de tradatori si parsivi de sute de ani….

  • Adevărul este ca sunt la transbuz destui de mulți șoferi și inevitabil sunt și plecări ( pe ușa din fata sau din dos).
    Eu nu cred ca a dat șpagă ( o fi dat no fi dat doar el știe) dar am destui prieteni care au fost în privat ( pe maxi sau autobuze care făceau în județ traseu) și acum sunt la transbuz și care nu au dat șpagă, au depus CV și după câtva timp ( unii imediat și alții după mai mult timp în funcție de locuri) au fost chemați și lucrează. Despre salariu am înțeles de la ei ca în funcție de câte ore lucrezi, câteodată mai mult alta data mai puțin ca acum cu pandemia s-au restrâns cursele și nu fac toți aceleași ore. Însă tot ce se lucrează se trece pe fluturaș! Asta este cel mai important fata de privat! Unde aveau minimul pe economie și restul….

  • ”A dat Londra pe Buzău”… sună de parcă Buzăul ăsta ar fi cine știe ce, aici avea omul casa și îi era greu să mai lucreze atât de departe și pe termen lung, chiar dacă era pe un salariu decent. Însă nu lucrul ăsta, vorbesc de salarii, putem spune toți, care ne obligă să plecăm departe și să venim acasă la un timp, din cauză că aici nu-i nimeni în stare să te plătească corect iar alții nu vor să-ți dea mai mult, deși aceeași muncă în altă parte, chiar și-n alt județ, este mult mai bine plătită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.