Ce l-a făcut să plângă azi pe primarul Toma

N-a fost nimic pregătit dinainte, pur și simplu așa s-a întâmplat.
„E profesoara mea de Limba Română”, le-a spus Toma, cu ochii în lacrimi, jurnaliștilor din preajmă.

„Vai, copii, v-ați făcut oameni mari!”, i-a răspuns doamna profesoară primarului, dar și altor doi bărbați aflați în preajmă, Marcel Ciolacu și Lucian Romașcanu.Doamna profesoară de Limba Română e mama lui Lucian Romașcanu și-l cunoaște pe Ciolacu de copil. Cei doi, Lucian și Marcel, sunt prieteni din copilărie.

Cum s-a întâmplat totul

Lucian Romașcanu a mers în această dimineață să voteze la Liceul Pedagogic. Când își căuta adresa pe ușa uneia dintre sălile de vot, o doamnă s-a întors de alături:

-Luuuci!

-Maaamă!


Bărbat bine, cu familie, doi copii, senator și fost ministru, Lucian Romașcanu a roșit brusc la vederea, neașteptată, a mamei sale.

Se spune, pe drept, că până și cei mai mari oameni de stat rămân niște copii în fața părinților și, îndeosebi, a mamelor.Ulterior, după ce a votat, Lucian Romașcanu a recunoscut că acesta a fost cel mai emoționant vot din viața sa, cel puțin până acum. Datorită întâlnirii, pe holul liceului cu mama sa, dar și a faptului că azi candidează pentru prima dată pe persoană fizică (e drept, susținut de PSD) pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău.

Toma și Romașcanu i-au mulțumit azi la ora nouă și-un pic lui Marcel Ciolacu pentru că a venit la Buzău să-i susțină. La ora 11.00, Ciolacu era așteptat la București să o însoțească la vot pe Gabriela Firea.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.