Ce l-a nemulțumit pe marele actor


În același timp cu piesa de teatru, în sală s-a desfășurat, chiar dacă nu a fost anunțată dinainte, și o prezentare a diverselor sunete de apel ale telefoanelor mobile.

Să zicem că la cinci minute, uneori mai des, alteori mai rar, s-a auzit fie un ring-ring, fie un țâr-țăr, fie o câte o frântură de melodie.

Așa se face că la un moment dat, când în piesă chiar a sunat telefonul, mai toată lumea a crezut că e de fapt mobilul vreunui spectator.

A existat și un ușor murmur de ușurare, că nu ne-am făcut de râs chiar așa de rău, întrucât acest telefon s-a auzit mai tare decât celelalte.

Totuși, puțin mai târziu, când din nou i-a sunat cuiva telefonul, Florin Piersic și-a amânat puțin replica pentru a atrage atenția publicului: „Hei, telefonul!”.

Astă-primăvară, la festivalul „Buzău Iubește Teatrul”, Medeea Marinescu a fost nevoită la rându-i să aștepte câteva secunde ca sunetul unui telefon să se încheie pentru a-și continua discursul.

Pe de altă, se poate privi și partea plină a paharului. Chiar dacă nu-și dau telefoanele pe silence, e bine că buzoienii vin la teatru. Aseară sala CJ Buzău a fost aproape plină, ca și în luna mai la festival.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Cine pleacă, cine vine ? CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Ce l-a nemulțumit pe marele actor

  • Asta cu telefoanele ține de un elementar bun simț.
    Frumos ar fi ca cineva de la ORDINE, să ia de aripă „ne simțirea” și s-o ducă „afară” la budă.

  • Tupeist Piersic asta… dupa ce ca fura un sac de bani pentru nimic mai are tupeul sa faca misto si de cei de la care fura banii.
    In loc sa ai ciocul mic si sa iti vezi de pupat fundul lui Emanoil Neagu, care ti-a dat un sac de bani publici pentru nimic te apuci sa faci misto de fraierii de la care ai furat banii.

    Ala macar avea bani de telefon din munca lui, nu din furat de bani publici ca voi.

  • Anonim aici este vorba de bunul simt sau cei 7 ani de acasa!nu de altceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.