Ce le-a răspuns tinerilor primarul Toma

Mai mulți tineri l-au reclamat pe polițistul local Iulian Mihalcea la primarul Toma:

„Domnule primar, eram cu prietena mea și alți amici în jur de 22.30 în stația de autobuz de pe Spiru Haret (înspre comandament). Dintr-o dată lângă noi a oprit mașina de la poliția locală. A coborât un agent ce s-a prezentat Mihalcea Iulian. Ne-a cerut datele și după aceea ne-a spus că ne amendează pentru că este mizerie in stație. Vă sesizăm că acest polițai local Mihalcea Iulian nu este la prima abatere. Nu cunoaște legea și face legea lui. Nu ni s-a spus la ce suntem încadrați și a refuzat să stea de vorbă cu noi că să ne explice. Vrem să mergem să facem plângere împotriva lui”.

Iulian Mihalcea este polițist local, dar a devenit cunoscut în oraș ca practicant și, mai apoi, antrenor de kick-box

Răspuns al primarului Toma:

„Conform raportului de serviciu, polițistul local a luat măsura sancționării unui număr de 3 persoane pentru aruncarea de resturi alimentare pe domeniul public (coji de semințe), conform Hotărârii de Consiliu Local Municipal nr. 326/2017, art.3, lit.A.
Deci unde este adevarul ?

În alte cazuri, polițiștii locali nu doar că au împărțit amenzi, dar i-au obligat pe tineri să strângă cu mătura cojile de semințe.

Citește și:

loading...

17 comentarii la „Ce le-a răspuns tinerilor primarul Toma

 • Dacă poliția locală are aceste atribuții, îi invităm să patruleze și în cartierul Titulescu, pe str. I D Petrescu, în apropierea cimitirului Dumbrava, zonă care este o ladă de gunoi, unde tinerii își „iau masa” seară de seară, lăsând în urma lor toate ambalajele – sacoșe, hârtii, șervețele, chiștoace, pachete de țigări și sticle. În fiecare zi, un lucrător RER umple un tomberon.

  Răspunde
 • Asta e rrrrromanika ! Dacă a ajuns și Mihalcea să dea amenzi…

  Răspunde
 • Acești tineri „nevinovați”, în realitate niște needucați, cu părinții pe măsură, au nesimțirea după ce fac ceea ce fac, să reclame că s-a comis un abuz împotriva lor. În realitate trebuiau amendați drastic, puși să măture cu limba și rase și vreo două bastoane pe spinare. Din cauza unor astfel de specimene, a ajuns Buzăul o ladă de gunoi. Dacă au educație de acasă, n-ar face așa ceva, dar și părinții lor sunt aidoma copiilor, așa că nu poți avea pretenții. Pe vite, le înveți să tragă, de multe ori cu biciul!

  Răspunde
 • Ce parere aveti si de politistul rutierist Negru. Nu ca nu pot fi contestate cu un verdict pozitiv la Tribunalul Buzau amenzile date de acesta. Traiasca rubedeniile nasi, fini, unchi si alte rude dintre politie si tribunal.

  Răspunde
 • Lăsați-mă să nu vă împărtășesc părerea. Nu contează cine și cum îl cheamă pe polițist. Este personal de execuție care are prin fișa postului sarcini de îndeplinit. Dacă era Ionescu sau Popescu sau chiar primarul în persoană nu mai aveați comentariu?
  Cred că trebuie să înțelegem TOȚI să fim civilizați și disciplinați. Nu cred că aceste persoane care aruncă gunoiul pe jos fac la fel acasă. Dacă da, e tragic.
  Oricum, gestul de a face mizerie pe domeniul public este de netolerat. Dacă legea ar obliga, pe lângă sancțiune și efectuarea unei zile de muncă în folosul comunității – la mătură – sigur cazurile de acest gen ar tinde către zero.

  Răspunde
 • foarte bine ca au amendat grupul de cocalari. sa isi faca datoria si prin simileasca totusi … prin oras au curaj… :))

  Răspunde
 • Nu stiu de ce, dar am senzatia ca i-a amendat nu pentru ca este mizerie in statie, ci pentru ca au facut mizerie in statie, lucruri un pic diferite.
  Daca se aduna miorlaiti de genul mai multi sau instantele incep sa ii scape de amenzi, ar trebui localii dotati cu camere video omologate, sa se vada clar, l-ai prins pe cocalarul cu punga de seminte desfacuta in mana, iar amenzile sa se tripleze, ca sa amortizeze costul camerelor.
  De fapt, frumos si elegant ar fi sa fie finantati in principal din amenzi, sa nu dau eu, cetatean normal, bani din buzunar ca nu din cauza mea exista si sunt platiti localii, ci din cauza celor care fac tampenii.

  Răspunde
 • Mihalcea vino și la blocul meu să dai amenzi, fă o tură prin oraș, știi tu zonele unde se bea, se mănâncă și se face scandal noaptea, trăți-ar neamurile alea influiente la psd și pnl!

  Răspunde
 • Acest Mihalcea este dus acolo de Badulescu prin relații și pile firește, știu un caz în care a acostat pe strada o doamna și pentru că femeia arată super bine se tot dădea la ea, femeia i-a refuzat orice avans și s-a trezit cu amendă acasă după 3 zile chipurile că traversase neregulamentar. Atenție mare la acest asa-zis polițist local. Domnule primar Toma, va rog insistent sa faceti curățenie în cloaca de la Locală. Așa nu mai merge.

  Răspunde
 • Sa le de-a amenzi să sară în sus că altfel nu ne facem bine. Cocalarii ăștia vor o țară că afară dar schimbarea sa înceapă cu alții nu cu ei.
  Oricum, needucații ăștia nu cred că intră ei aici sa citească comentariile de pe site-ul lui Ferească, ei se cred mult mai „inteligenți” decât majoritatea.
  Bravo polițiștilor! Dacă nu ar fi ei sau jandarmii, ar fi un haos de nedescris pe străzi, fiecare ar face cum îl taie capu’ pentru că lipsa de bun simț la Buzău este mare.

  Răspunde
 • Dintr-o tara de lumea a doua vom ajunge curand iar in lumea a 3-a, trebuie sa o tinem tot asa, sa ajungem la vreo 2 milioane de bugetari, hai ca se poate!

  Răspunde
 • Tereacă, modifică titlul articolului. Conform prevederilor Legii 155/2010, se folosește denumirea de polițist local pentru foștii gardieni publici, și nu cea de polițist.

  Răspunde
 • @Ionuta Marin
  Denigrezi un politist doar pentru ca ai avut abateri disciplinare in trafic si instanțele nu ti-au dat dreptate ? Sa stii ca, instantele de judecata, nu dau dreptate polițiștilor, decat in situatiile cu probe video. Dacă un șofer se considera nedreptățit de către un polițist, poate contesta procesul verbal in instanta. In instanta, juristul M.A.I. trebuie să aducă si probe foto sau video (in cazul poliției rutiere), altfel procesul verbal este desfiintat de instanta de judecata. Stiu ca este greu pentru unii sa respecte legislatia din Romania si se simt nedreptățiți cand sunt sancționați de autorități.

  Răspunde
 • @Dan I, vezi că ai încurcat borcanele. Gardienii locali sunt angajații primăriei, nu fac parte din MAI, nu sunt polițiști!

  Răspunde
 • Sunt simple refulări și comentarii … la zi , ceea ce scriem noi p-aici ! Dacă ați vedea înregistrări cu imagini și sonor a ceea ce se-ntâmplă cu adevărat noaptea prin unele locuri din oraș, ne-am lua de gânduri… Nu-i departe ziua cînd situația va scăpa de sub control , iar noi toți purtăm o vină !

  Răspunde
 • @Dan
  Nu te baga in seama daca nu stii la cine se refera Ionuta Marin. Dansa povestea despre un alt caz si avea o problema cu cineva din M.A.I. Mai bine spus denigra un om si acuza instanțele de judecată.

  Răspunde
 • Gicule de unde stii nene c-a fost asa cum spui? Ce te-a indreptatit sa tragi concluziile astea? Ai fost acolo cand s-a intamplat? Sau doar iti refulezi frustrarile p-aci? Sigur ca exista nesimtiti, dar exista, deasemenea, si abuzuri ale autoritatilor. Atat timp cat nu stii exact ce s-a intamplat in acest caz vezi-ti nene de treaba lu’ matale! Sau n-ai?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.