Ce le-a spus polițiștilor mama fetei de 16 ani

Fata din fotografii are 16 ani și se numește Carmen Georgiana Neagu.

E de loc din comuna Florica (județul Buzău) și învață la Colegiul Tehnic.

Azi, la ora 14.00, mama adolescentei a anunțat la poliție că fiica ei a dispărut.

„A plecat aseară de la domiciliu, cu intenția de a dormi la locuința bunicii. Astăzi am aflat că aseară Carmen nu a fost la casa bunicii și, mai mult, nici nu s-a dus azi la școală”,a spus mama fetei.

Minora are înălțimea de 1.70 m, constituție normală, ochi verzi cu strabism la ochiul drept, păr lung, vopsit roșcat.

La data dispariţiei ar fi purtat blugi albaștri, geaca de fâș galbenă, încălţăminte sport de culoare albastru, având asupra sa şi un ghiozdan negru. De asemenea, tânăra poartă ochelari de vedere.

După primirea sesizării, Poliția Buzău a demarat activităţile specifice de căutare şi identificare a minorei. Sunt angrenaţi poliţişti de ordine publică şi de la Compartimentul Urmăriri din cadrul IPJ Buzău.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

UPDATE 20.40:

Minora a fost găsită pe raza comunei Florica,din primele discuții purtate cu aceasta nu sunt date că ar fi fost victima vreunei infracțiuni sau că ar fi fost implicată în săvârșirea vreunui act infracțional.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.