Ce mai așteaptă primarul înainte de a face anunțul

E promisiunea primarului Toma către buzoieni că dacă va scăpa de Tescaru va ieftini prețul apei la Buzău.

Odată Tescaru îndepărtat, buzoienii se întreabă acum când se va întâmpla minunea.

Invitat ieri la Focus Tv, Toma a fost întrebat despre acest lucru.

„Am văzut că sunt unii care voiau să facem această reducere peste noapte, imediat. Nu se poate face așa ceva, se va lucra profesionist. Trebuie făcută mai întâi o evaluare riguroasă a firmei de apă, a costurilor de funcționare și a veniturilor. Vom vedea ce cheltuieli – la vedere ori ascunse – pot fi reduse și ce venituri pot fi crescute. Eu estimez tot acest proces că va dura 6-7 luni. Abia atunci va apărea și noul preț la apă, care nu vai mai fi cel mai mare din țară”, a precizat primarul.

Toma a fost întrebat și dacă se vor face reduceri de personal/salarii.

„Și aici vom lua decizii după ce va fi analizat om cu om. Fiecare va fi evaluat asupra aportului adus în firmă și a salariului pe care îl primește. Știu că sunt unii care au salarii foarte mari, dar care aduc o plus-valoare mică, iar alții au salarii mici, de obicei tocmai aceia care muncesc. Știu deja pe unul care avea salariu 108 milioane, domnul Dincă, fostul șef al SRI, angajat de Tescaru drept consilier personal”, a adăugat primarul.

Toma a admis și că a avut un prim dialog cu o parte din angajații firmei de apă, purtat în sala de ședințe de la stația de epurare.

De câteva zile, unitatea are un nou director general interimar, Simona Săvulescu – fosta consilieră a primarului.

Acesteia îi revine sarcina de a scana întreaga Companie de Apă și de a face ajutările necesare reducerii prețului ala apă.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Inclusiv colegii taximetriști sunt revoltați! Iată ce va păți „domnul” Stelian!CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce mai așteaptă primarul înainte de a face anunțul

  • Stii ce mai asteapta mai Auras inainte de a face anuntul cum spui tu? O noua campanie electorala. Asta cu ieftenitul apei dupa plecarea lui Tescaru….mai bine ai spune ca a fost o mare vrajeala, ca sa nu-i spunem pstire pe fata! Dar stai putin, ca dupa aceasta reforma a primarelui in cateva zile va curge lapte la robinet! Mierea cea galbena o primim la pachet de sarbatori! Succesuri in continuare Auras !

  • POATE FI CONSIDERAT CA LIPSIT DE MODESTIE SAU CĂ MĂ DAU BINE CU ȘEFII DAR VĂ ROG SĂ NU MĂ CONSIDERAȚI AȘA .DECÂND MĂ ȘTIU ,ÎN RELAȚIILE MELE CU PREAJMA ,ÎN MOMENTUL ÎN CARE MĂ CONSIDERAM UN PARIA FĂCEAM IMEDIAT PASUL ÎNAPOI .nu știu cum unii oameni nu realizează că asta e cea mai bună cale ,dacă vrei să faci cinste orașului care te-a votat

  • Stati linistiti ca mai vedeti voi apa ieftinita cand or sa fie alegeri si toti fraierii o sa-l voteze, dar mna…asa e romanul pune botul la cateva strazi asfaltate, face comparatia cu cel de dinaintea actualului primar si asa o sa ajunga Buzaul de rapa cum a ajuns si Metalurgica si toate firmele pe care dl. Toma le-a detinut.

  • Ce dialog a avut Primarul in sedinta de la epurare ? a venit si vorbit doar el , dar ce a spus a lasat lumea cu gura cascata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.