Ce mai trebuie făcut pentru ca buzoienii să aibă din nou apă caldă

Reporterul buzoienii.ro a mers azi pe teren pentru a afla ce mai trebuie făcut astfel încât buzoienii branșați la RAM să aibă din nou apă caldă.

1În primul rând trebuie trebuie montat utilajul de mai sus. Se numește stație de reglaj și măsură a gazelor (SRM). Lucrarea o face o firmă de instalații din București. Țeava de gaze s-a tras până în dreptul centralei (vezi țeava care iese din pământ în stânga), mai trebuie cuplat SRM-ul la țeava spre cazan, aprins focul și încălzită apa.

2Mai trebuie făcut cuplajul între țevile ce transportă apa caldă dintre centrala din Dorobați I și conducta magistrală. Muncitorii de la RAM sunt pe ultima sută de metri. Mai trebuie cuplate și sudate țevile, iar apoi făcută proba la presiune. Mâine, lucrarea va fi gata.

3Muncitorii de la RAM lucrează în mai multe locuri din oraș pentru montarea unor vane (robineți) pe conductele magistrale. În primul rând (vezi foto mai sus) se pun robineți pe conductele dinspre Ecogen. În al doilea rând se pun vane și pe circuitul de țevi magistrale din oraș. Buzăul va avea patru zone distincte și independente alimentate de cazanele din Dorobanți, Micro III, Caraiman și Micro XIV.

Punctele 2 și 3 se vor termina mâine. Mai problematic este punctul 1, montajul SRM-ului, care trebuie verificat apoi de specialiști Distrigaz de la București.

Cazanul de 10 Gcal a fost echipat și așteaptă să fie pornit

Reporterul buzoienii.ro s-a întâlnit azi pe teren cu Aurel Gubandru. Directorul RAM Buzău mergea în inspecție și „pentru încurajarea muncitorilor” pe fiecare dintre șantierele deschise.

„Dacă nu apare ceva neprevăzut, atunci luni, buzoienii branșați la RAM vor avea din nou apă caldă la robinete”, a anunțat Aurel Gubandru.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Ce mai trebuie făcut pentru ca buzoienii să aibă din nou apă caldă

  • Carevasazica, acum cateva luni de zile se transmitea mesajul, chiar ascuns, “montati centrale de apartament”. Acum citesc printre randuri “veniti inapoi la incalzire centralizata”. Deci este loc de furat inca.

  • Costine ai înțeles perfect, nimeni nu le spune cat va costa gcl asta de producție RAM. Daca cea veche o livra ECOGEN cu 225 Ron, peste acest preț RAM mai punea 275 Ron, ori nu l-am auzit pe Gubandru sa fi restructurat RAM, pt ca agentul asta nou va circula prin aceleași țevi ca si cel vechi, banii cei multi se duceau in salariile personalului. Conform legii, oricare debranșat SE POATE REBRANSA ORICAND, intr-o asemenea ipoteza, ca foarte multi se vor întoarce, POATE FACE RAM FATA ?

  • OARE VOR AVEA AUTORIZATII DE FUNCTIONARE PENTRU CA PANA ACUM NU AU ASA CEVA !!!

  • Sintem foarte curiosi sa aflam si care va fi pretul de cost REAL al gigacaloriei la acest PT 4 DOROBANTI ! Ca daca va fi mai mare decit pretul de livrare al ECOGEN …. cred ca va fi ” deranj ” . Ne raspunde cineva ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.